אוננות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

13/09/2009 | 18:59 | מאת: אור

שלום, אני בת 25 ויש לי חבר כחצי שנה, יש לנו יחסים מעולים, גם מבחינת אישית וגם מבחינת סקס, מתחילת הקשר שלנו הוא ממשיך עם הרגל ישן שהיה עושה כמעט כל יום- רואה סרטים פורנוגרפים ומגיע לאורגזמה לבד, לפני שאני מגיעה אליו, (יש לציין שגם בערבים האלו אנחנו מקיימים יחסי מין, ז"א זה לא פוגע ביחסי המין שלנו), אני פשוט יודעת מתי הוא עושה את זה כי הוא זורק מגבונים לפח וזה מאוד ניראה לעין (וגם ניתן להריח זאת), אני מאוד נעלבת מזה שהוא מגיע לסיפוק בלעדי עם הסרטים האלה, דיברנו על זה הוא אומר שזה הרגל ישן וזה לא גורע מסקס איתי , למרות שאני מרגישה שכשהוא לא עושה ביד קודם, יש לו הרבה יותר תשוקה ודחף, והסקס יותר "לוהט". היתי רוצה לדעת מאיזו סיבה גברים מאוננים מול סרטי פורנו, האם אני אמורה להעלב? האם זה פוגע בחשק שלו? (אם אני היתי מגיעה לסיפוק שעה לפני שהוא מגיע לא היה לי חשק למשל). בוודאי שאני לא אגיד לו שזה מפריע לי שהוא עושה את זה כי אני לא רוצה להגביל אותו, האם יש דרך לעשות את זה שאני ארגיש טוב ? זה ממש מוריד לי, מכל היחסים האלה. ויש לציין שיש לנו יחסים ממש טובים ואהבה גדולה מאוד. אשמח לעזרה! חג שמח.

18/09/2009 | 11:35 | מאת: אילנה ארד לוין

אור שלום, הבעיה שאת חווה מופיעה אצל זוגות רבים בהם הגבר פיתח הרגל ותלות של אוננות מול סרטים פורנוגרפיים. הרגלים קשה לשרש ולשנות. להערכתי כדאי להעיר לו בעדינות שאין לך התנגדות לאוננות שלו אלא שאת מעדיפה "לקבל את מיטבו" כלומר שבמידת הצורך יקדימו יחסי המין ביניכם את סיפוקו העצמי לבד. סכמו ביניכם על תדירות יחסית רבה של יחסי מין בשעות מוקדמות ככל שניתן, אם זה בבוקר לפני העבודה ואם בתחילת הערב סמוך לפגישתכם. ייתכן שבדרך זו יפחת גם הצורך שלו לאונן וכך ניתן יהיה ליצור שינוי מסוים בהרגל. הדבר צריך להיאמר גלויות ביניכם כסוג של הסכם משותף.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים