חשש

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

05/09/2009 | 14:38 | מאת: shrona100

היי אני וחבר שלי קיימנו יחסים עם בגדים, כלומר הוא היה עם בוקסר ואני עם תחתון. אך הרגשתי שהיה לי קצת בטוסיק טיפה מההפרשה שלו ולא יחסתי לזה חשיבות. למחרת התקלחתי. שאלתי אם יש מצב שאני יכולה להיכנס להריון מזה?האם יש אפשרות שהטיפה הזאת הגיעה בטעות לנרתיק? אני מאוד מודאגת אני צריכה לקבל ב9.9, ואני מאוד עייפה ויש לי כאב גב ואני מאוד בלחץ..

12/09/2009 | 17:13 | מאת: אילנה ארד לוין

שרונה שלום, הסיכוי מאוד נמוך אך סטטיסטית הכל אפשרי. מאחר ונכנסת ללחץ יש מצב שבשל הלחץ יאחר המחזור אם טרם קבלת עד היום חכי לשבוע מיום המחזור ואז או שתשתמשי בערכה של בדיקת הריון הנקנית בבית מרקחת (בדיקת שתן) או שתפני לגניקולוגית בבקשת לבדיקת דם להריון שהיא מדויקת ביותר. שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים