שאלה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

26/08/2016 | 08:44 | מאת: יפית

בת 36 גרושה 6 שנים ובמערכת יחסים קבועה עם גבר בן 45 4 שנים. בתחילת הכרותנו באחד הפעמים בקיום יחסי מין לא הרגשתי את איבר המין שלו ואז מדדתי לו את גודלו איבר המין והיה 12 סמ.בזיקפה כמובן. לאחרונה שוב מדדתי לו וגודלו 16 סמ. מה הסיבה לכך? יש לציין שאנו מקיימים יחסי מין כמעט כל יום.. יש לזה קשר?

15/09/2016 | 12:30 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, ראשית אני מתקשה לענות במדוייק על השאלה שכן לא ברור לי אם מדדת את האורך או הרוחב. רוחב 12 ס"מ באיבר המין עוסק באיבר מין עבה ללא ספק ורוחב 16 של איבר המין הוא עבה ביותר, הוא בתחום הנדיר. אם מדובר באורך, בין 12-16 הם אורכים סבירים ותקינים ,כאשר 14 באורך נחשב איבר ארוך. כך שראשית איני יודעת אם התכוונת לאורך או לרוחב, בשני המקרים הן של היקף והן של אורך גודל 12 , לא ברור למה לא הצלחת לחוות את האיבר שבתוכך. אם את טוענת שחל גידול בעובי או באורך, כך או כך מוטב שתשאלי את בן זוגך אודות הנושא. יתכן וחלה התעצמות בעוצמת הזיקפה שלו. אני חושבת שהטוב ביותר הוא לשאול אותו. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים