בלי קונדום בפעם השנייה.

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

12/08/2016 | 17:56 | מאת: 123

אתמול הייתי עם מישהי וכששכבנו בפעם הראשונה הייתי עם קונדום וגמרתי כשהוא לא היה עליי בחוץ . לאחר איזה 5 -10 דקות עשינו את זה שוב והפעם בלי קונדום ולא גמרתי בכלל. בין שתי הפעמים לא השתנתי ולא וידאתי אם האיבר שלי נקי לגמרי… האם יש סיכוי שהיא תיכנס להריון? האם צריך לקחת גלולה?

15/09/2016 | 11:02 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, באופן כללי נחשב מאוד לא רצוי לשכב בלי קונדום הן עבור האשה והן עבור הגבר גם אם האשה לוקחת גלולות נגד הריון. הסרת הקונדום היא רצויה מאוד אך זאת, אך ורק לאחר ביצוע בדיקות רפואיות נגד איידס כמובן אך יותר מכך נגד המחלות הפושטות במקומותינו כמו אש בשדה קוצים. כגון הרפס , והקונדילומה והפפילומה. עלייך לדעת כי גם שפיכה מחוץ לנרתיק איננה אמצעי בטוח כנגד הריון שכן טיפות הזרע נמצאות בתנועה וכמו כן חדירה בפעם שניה בהחלט יכולה להותיר מספיק זרע בקצה הפין שלך. ראוי להיות חכם, להישמר ממחלות מין ולא לקיים יחסי מין בהיעדר קונדום אם האשה אינה מוגנת ע"י גלולות ואם שני בני הזוג לא עברו בדיקות רפואיות לאשר הימצאותן של מחלות מין. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים