"התנפלתי" על ידידה שלי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

02/08/2016 | 23:46 | מאת: יואב

היי יש לי ידידה מהאוניברסיטה וקבענו ללכת ביחד לאנשהו ותמיד שאנחנו נפגשים אנחנו מתחבקים חיבוק ידידותי, כשהגעתי בערב לדירה שלה היא בדיוק חזרה מהחדר כושר אז לא התחבקנו והיא הלכה להתרחץ אני לא יודע מה קרה לי אבל הצצתי לה בזמן שהיא התרחצה ולא יכולתי להתאפק והתחלתי לאונן אבל לא גמרתי כי פחדתי שזה יסתבך ( לא היה לי מגבון או טישיו ובכל מקרה לא היה לי איפה לזרוק אותו אחרי השימוש בלי שהיא תמצא אותו ) בדיעבד אני מצטער שלא גמרתי כי ראיתי שהיא סיימה להתרחץ והתחליה להתלבש אז הלכתי לסלון כולי עדיין מתרגש וכשהיא באה לבושה בחצאית מיני וחולצה עם מחשוף נגשתי אליה לחבק אותה ולא יכולתי לעצור הצמדתי עם היד את הישבן שלה לזין שלי ופשוט גמרתי בתחתונים. להפתעתי היא לא כעסה עליי ודווקא חיבקה אותי עד שנרגעתי ושלחה אותי למקלחת וכשיצאתי פשוט נשארנו בדירה שלי וראינו סרט בלי לדבר מילה על מה שקרה. אחר כך בבית חשבתי שאולי היא בכוונה רצתה שאני אראה אותה ערומה במקלחת ? חשוב לציין שהיא ממש בחורה יפה וחתיכה ואני רק ממוצע ומוזר לי שהיא תרצה אותי

21/08/2016 | 19:24 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, מה הבעיה? אתה הגבת בתשוקה מינית הולמת ותואמת למראה ידידתך הקרובה, והבחורה אף היא יש לה ככל הנראה כימיה מינית כלפיך. מה הקשר אם היא סקסית ויפהפיה ואתה בעיניי עצמך לא הגבר הנאה ביותר עלי אדמות? בעיניה ככל הנראה אתה סקסי וגברי וזה מה שחשוב. מי אמר שיש טייפקאסט אוניברסלי של הגבר אליו נמשכות נשים? אני חושבת שיש בהחלט מקום לברר את המשך מערכת היחסים בינכם ולא להירתע ממה שאתה מדמיין שהיא חיצוניות בלתי מספקת לדעתך. אגב , הרבה נשים נרתעות מגברים יפיופים או שרירניים או אתלטים מדיי ומעדיפות דווקא את הטיפוס של הגבר "הממוצע" . כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים