מערכת יחסים

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

30/07/2016 | 21:41 | מאת: בת 16

היי, זאת פעם ראשונה שאני כותבת בפורום.. אז ככה, חברה שלי הכירה לי מישהו קרוב משפחה שלה, הם יהיו ביחד בחופשה ודיברנו דרך הטלפון שלה כי אין לו טלפון. אחרי כמה זמן התאהבנו... עד שנגמרה החופשה והם היו צריכים לחזור הביתה.. הוא גר בראשון אני בפתח תקווה אז נאלצנו להיפרד... אחרי חודש הם היו בחופשה שוב ודיברתי איתו במהלך החודש הזה לא הפסקתי לחשוב עליו לדקה רק רציתי לראות אותו אחרי שדיברתי איתו הוא רצה שנחזור אמרתי לו שזה בלתי אפשרי הוא הבין אותי אבל עדיין שלחנו לבבות אחד לשני ודיברנו כאילו אנחנו זוג... הם חזרו מהחופשה השניה ואני לא מפסיקה לחשוב עליו כל פעם שאני שומעת ראשון או את השם שלו אני ישר בוכה וזה כואב לי כי אני יודעת שאני לא יכולה לדבר איתו יותר וזה כואב לי כי אני באמת אוהבת אותו... מה לעשות? איך להתגבר עליו..?

21/08/2016 | 18:43 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, הסיפור כולו נשמע קצת לא אמין וקצת הזוי. ראשית ניתן לרכוש טלפון במחיר של 150 שח שהם לא סמארטפון, כך שהעניין שלבחור שבגיל 16 אין טלפון נייד קצת משונה. הוא יכול ללכת לעבוד ולממן זאת, במקום לנסוע לחופשה עם קרובת משפחתו. קיים בי חשש שהקשר הרגשי האמיתי הוא בין קרובי המשפחה-חברתך וקרוב משפחתה, ואם אינו קרוב מדרגה ראשונה כלומר ,אח, הרי קשר רומנטי ומיני ביניהם מותר וחוקי לפי היהדות ולפי חוקי מדינת ישראל. לא ברור לי מדוע המרחק בין ראשון לפ"ת גדול מדי על מנת להפגש? כך או כך נראה לי שזה רומן דמיוני שעיקרו מבוסס על קשר טלפוני ולא על קשר מציאותי בחיים השוטפים. אני יכולה להבין את כאב הלב וההתאהבות הרומנטית שסחפה אותך, אך למעשה היה זה סיפור נחמד טלפוני ולא קשר זוגי ממשי. נוסף לכך , האופן בו התקיים הקשר הצריך כל הזמן את הצלע השלישית שהיא חברתך כנוכחת בסביבה, שזהו ללא ספק טעם רציני לפגם. אלמלא התחזוקה של חברתך הקשר לא היה מתקיים כנראה. נסי למצוא ניחומים בקשר זוגי עם בחור מציאותי החי בטווח המאפשר לכם לחיות בקלות. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים