חוסר משיכה מינית ועזיבת הבית מבעלי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

23/04/2016 | 11:52 | מאת: אורלי

בעלי לא נמשך אלי הולכים ליעוץ זוגי אבל עוד לא דיברנו על זה צריך סקסולוג

03/05/2016 | 10:32 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, טוב שאתם פניתם לייעוץ זוגי אך לא ברור לי הרקע הנפשי של אי המשיכה של בעלך אלייך. כמו כן לא ידוע האם בעברכם היתה תקופה של מספר שנים בהן היתה משיכה מינית תקינה? והאם היו אירועים מכוננים כלשהם שהביאו לירידה בתשוקתו המינית? אינני בטוחה כלל שהפתרון הוא פניה לסקסולוג משום שמדובר בתשוקה מינית ולא בתפקוד מיני. ראשית יש לעשות בדיקות הורמונאליות לגבי רמת ההורמון הזכרי טסטסטורון בדמו של בעלך. שלב הבא הוא שפסיכולוג קליני הבקיא בנבכי התשוקה המינית, יקיים איתו מספר שיחות כדי לראות עד כמה הוא מודע או לא מודע לסיבות ולרקע של חוסר תשוקתו. ישנם הרבה מאוד גברים המאבדים תשוקה לבת זוג מושכת מכל בחינה שהיא, כאשר הרקע לכך הוא ההיסטוריה הנפשית המוקדמת שלהם. סקסולוגיה עוסקת בהעשרה ושיפור התפקוד המיני במקרים בהם קיימת תשוקה. אני מפנה אותך לכתבה בנושא: http://www.doctors.co.il/ar/18306/%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%9C%D7%99+%D7%A1%D7%A7%D7%A1%3A+%D7%9B%D7%9C+%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA על מנת להבין שהתופעה היא מאוד נרחבת ונפוצה, ויש לטפל בה בכלים פסיכולוגיים ייחודיים. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים