לא מתחילים איתי, למרות שאני נראית טוב

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

18/04/2016 | 21:00 | מאת: yael

אני בחורה יפה, רזה וחטובה. עובדת בעבודה מאוד נחשקת ויש לי הרבה כסף. אבל מרגישה שחוששים להתחיל איתי באמת. למה זה?

03/05/2016 | 09:41 | מאת: אילנה ארד לוין

יעל היקרה, אני שמחה שאת מרוצה מהופעתך החיצונית וכמו כן מרוצה שאת מסודרת כלכלית. להערכתי אין שום טעם לידע מחזרים פוטנציאליים או כאלו שהיית רוצה בדבר יכולותייך הכספיות, שהרי אדם לא הולך עם אפליקציית הבנק שלו מחוברת לבגדיו. יתכן והעובדה שיש לך כסף מתבטאת בסוג של הופעה כגון ביגוד, תכשיטים , מותגי יוקרה המשדרים עושר רב. במקרה כזה , יתכן והדבר מרתיע אנשים שאינם רגילים לסגנון הופעה מאוד מדוגמן וסטייליסטי, או מעדיפים מישהי יותר עממית, יותר מהחבר'ה. פרט לעניין היופי והכסף, לא ציינת את גילך ולא ציינת שום תכונה אודות עצמך. מתחילים עם בני אדם הודות לאוירה שהם יוצרים סביבם, כגון נינוחות, שמחה, זרימה, פיקנטיות, עניין ,אינטלקטואליות וכו' וכ'ו. בהיעדר כל מידע על מי את ומה האוירה שאת יוצרת סביבך או כפי שנאמר מה הן ה"אנרגיות" שאת משדרת בהתאם למי שאת, קשה מאוד להשיב על השאלה בהיעדר המידע המתאים. אם תפני שאלה מפורטת יותר, אשמח לענות כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים