צעד ראשון עם אישה מבוגרת??

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

26/03/2016 | 10:00 | מאת: קינדר

שלום,אני רווק צעיר ואני מאוד מעוניין באישה מבוגרת שהיא שכנה שלי,אנחנו כן ביחסים של שלום שלום ושיחות מהירות,אני נמשך אלייך ומוכן לקחת סיכון בסירוב שלה,אבל לא יודע איך לפנות אליה,כמובן שאני מעוניין לשכב איתה ולא קשר רומנטי זוגי. אם יש איזה טיפ אין לי בעיה להגיד הכל ולנסות פשוט נתקעתי ללא רעיונות.

12/04/2016 | 12:26 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, יחסים בין גבר צעיר (אין אני יודעת בן כמה אתה). אני מניחה שאתה בגיר מעל גיל 18, לבין אשה מבוגרת ממנו ואפילו במספר עשרות שנים, הם תופעה קיימת ואפשרית בתנאי כמובן ששני הצדדים יודעים מה הם רוצים ומוכנים לכך. אני יוצאת מתוך הנחה שהשכנה שלך אינה נמצאת בזוגיות כרגע. במידה והנחה זו נכונה, נסה ליצור איתה שיחה על נושא כלשהו, להיכנס לביתה לכמה דקות, או להזמין אותה לכמה דקות ושם לומר לה בישירות ובכנות את כוונותיך. התגובות בלתי ניתנות לניבוי מראש. יתכן וזכה בנזיפה ,חווית עלבון או כעס מצדה, יתכן ותזכה לצחוק מתגלגל על חוצפתך והעזתך או תדהמה ותימהון אך בין כל מגוון התגובות האפשריות , יתכן ותהיה תשובה שתשאיר פתח של התחלה להמשך קשר שאולי בסופו של דבר יביא למימוש דחפייך המיניים, במידה ויהפכו גם להיות דחפים מיניים גם שלה. אם לא תנסה לא תדע. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים