זוגיות קשה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

19/03/2016 | 17:47 | מאת: מיכאל

אני כל הזמן מקנא שחברה שלי מבזבזת יותר זמן עם המשפחה שלה ועם החברים שלה היא בת 18 ואני 24 היא גרה עם המשפחה שלה וצבא רוב היום ומה שנשאר היא מקדישה יותר למשפחה שלה ולהחברים שלה כשהיא חלק מרכזי בחיי אני מרגיש רק כחלק שולי בחייה. כשהיא איתי היא כל היום בוואצאפ וכשהיא עם חברים שלה היא לא זמינה אפילו לפעמים אוף אני אוהב אותה והיא אומרת שהיא אותי אבל מה עושים

30/03/2016 | 10:37 | מאת: אילנה ארד לוין

מיכאל היקר, נדמה לי שהתשובה טמונה בתוך השאלה. אהבה מתבטאת במעשים ולא רק בדיבורים. אחד הקריטריונים החשובים לאהבה הוא המידה בה בני הזוג מעדיפים האחד את השני על פני קשרים אחרים. אין הכוונה שצריך להסתגר בבועה זוגית בלבד, הכל שאלה של מידתיות ,אך במקרה הנוכחי נראה שאתה אחרון בסולם העדיפיות הנוכחות, כך שאני חושבת שיש לומר זאת גלויות ומפורשות ואם לא יחול שינוי משמעותי, יהיה עליך להוציא את המסקנות המתבקשות . כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים