זוגיות של שנתיים בלי סקס, ולאחרונה כבר בלי משיכה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

17/03/2016 | 12:11 | מאת: אליקים

שלום, חברתי ואני בסוף שנות העשרים לחיינו, בזוגיות שנתיים ומתגוררים יחד שנה. קשר טוב והרבה אהבה, וגם גילויי חיבה פיזיים הדדיים. שנינו באנו לקשר בלי שום נסיון מיני. אלא שבעוד שהחשק המיני שלי מאוד גבוה והמוכנות להתנסות ולהינות גבוהה, היא, מצידה, חסומה מאוד. אין חדירה (וגניסמוס שמטופל בעצלתיים), אין מין אוראלי מצידה (אבל אני כן "יורד" לה והיא נהנית), ואין ספונטניות ויצירתיות וכלום, רק מעין התמזמזות בעירום במיטה בחושך פעם בשבועיים. הסקס אפיל שלה שואף לאפס בעיניי (יכול להיות שגם שלי, אבל אני לא מקבל ממנה שום פידבק בעניין). בנוסף, היא לא נשית במיוחד בלבוש והתנהגות וכו'. בהתחלה נמשכתי אליה (על אף שיש לה בעיית שיעור יתר חמורה, היא נאה ומושכת בעיניי), אבל עם הזמן זה דעך, ועכשיו אני ממש בדילמה. גם אם היא תצליח להיפתח ולטפל במיניות שלה, אני לא חושק בה. אני רואה נשים סביבי במקום הלימודים והעבודה וברחוב ובטלוויזיה ורוצה להתעלס איתן בטירוף, אז החשק המיני עודנו שם. כשאני חושב על פרידה זה מרגיש כמו סוף העולם - יש אהבה ויש קירבה גדולות, ובנינו הרבה דברים יחד בשנתיים האלו... מה עליי לעשות?

30/03/2016 | 10:32 | מאת: אילנה ארד לוין

אליקים היקר, פער ברמות התשוקה של שני בני זוג, הוא תופעה נפוצה. אם חברתך היתה בעלת תשוקה מינית גבוהה וכמובן גם ללא וגיניסמוס , אני מניחה שתשוקתך אליה הייתה נשמרת גבוהה וטובה. לפיכך דבר ראשון, אני חושבת שעליה לגשת לטיפול פסיכוסקסולוגי נמרץ אחת לשבוע אשר יעסוק במכלול הכולל של מיניותה ויעסוק בין היתר בקשיי החדירה. באשר לשעירותה ,איני רואה בזה בעיה כלל, אלא הוצאה כספית שגם היא לא בשמיים. הרבה נשים הן שעירות בכל גופן כולל ידיים ,בטן ,גב ובעזרת טיפוליי הלייזר המתקדמים של היום, בתוך זמן לא ארוך, הן הופכות חלקות למשעי לנצח, ואיש אינו מעלה בדעתו שאי פעם היו שעירות. כך שהצעתי שתמתין אם אתה מעוניין כמובן בקשר הזה, הן לשינוי התשוקה המינית והתפקוד המיני באמצעות טיפול פסיכוסקסולוגי מעמיק והן לסיום הטיפול הקוסמטי. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים