בגידה בתחילת קשר - לתת הזדמנות?

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

13/03/2016 | 14:34 | מאת: דנה

הי, אני קצת מבולבלת וחשבתי להתייעץ.. הכרתי בחור בן 32 לפני 3 חודשים. הוא לעולם לא היה במערכת יחסים או התאהב עד שנפגשנו. הייתי הקשר הכי רציני שלו הכי אינטנסיבי והראשונה שאמר לה שאוהב אותה, או סיפר לאמא שלה עליה.נפגשנו כמעט כל יום וכל סופ"ש וכשלא נפגשנו הוא זה שיצר את הקשר ואין לי ספק באהבה וברגשות שלו כלפיי. הוא הסביר לי שהוא מבולבל ולא יודע איך להכיל את הרגשות שלפעמים הוא מרגיש רגש חזק ולפעמים זה יורד, הוא מאוד רוצה להמשיך אבל לא יודעת מה הוא אמור להרגיש או איך להתמודד. כמו גם אמר שמפחד שיום אחד אחטוף "ג'ננה" ואעזוב אותו. יום אחד ישנתי אצלו וראיתי חלק מעטיפת קונדום על הרצפה. שאלתי אותו אם היה עם מישהי ואמר שקפצה אליו מישהי מהעבר והוא נפל. מצד אחד אני מרגישה שזה יהיה מאוד בעייתי לחזור ולנסות להיות איתו מאחר ואני לא חושבת שהוא יוכל להיות גבר נאמן ומסור כל עוד הערכים האלה לא קיימים לו במערכת באופן אוטומטי. מצד שני אני מנסה לחשוב האם זה קשור לעובדה שלעולם הוא לא היה במערכת יחסים וכמו שהוא אמר הוא לא יודע להיות שייך, זה חדש לו והוא צריך להבין ולעבוד על זה. החיבור בינינו מאוד חזק וההתאמה מושלמת ושנינו הרגשנו ככה מהתחלה. הוא גם אמר שאם נחזור להיות ביחד זה לתמיד ובאמת ככה זה מרגיש. אנחנו מאוד מתקשרים את מה שקרה ובכלל את כל הפחדים והרגשות שלנו. איך אני ממשיכה מכאן? לתת לו עוד צ'אנס? לוותר? אשמח לייעוץ הכוונה ודעה תודה רבה, דנה

30/03/2016 | 09:43 | מאת: אילנה ארד לוין

דנה יקרה, בן זוגך אומר שהוא נמצא בסערת רגשות. מצד אחד אהבה עזה המעוררת בו חרדה , מצד שני שינויים פתאומיים בעצימות האהבה וכללית הוא אומר במפורש ובגלוי שהוא בראשית דרכו בשדה האהבה ושהוא עדיין לא בשל לחלוטין לכך. בשלב הזה אם טוב לך איתו הייתי מציעה להמשיך את הקשר איתו, כי למה לאבד דבר שהוא טוב עבורי? אבל מאוד ממליצה שיפנה לטיפול פסיכולוגי לבחינת פנימיותו ורגשותיו על מנת שיתמודד עם רגשות של אהבה, עם תנודות האהבה ועם מצבור הרגשות שהאהבה נושאת עמה, העשויים להיות מורכבים מאוד. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים