צריכה עזרה דחופה :(

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

05/03/2016 | 19:51 | מאת: אנונימית

היי, אנחנו זוג דתי שנשוי 4 חודשים. יצאנו לפני החתונה קצת מעל שנה ובחודשים הראשונים המגע בינינו היה מלא תשוקה וכיף.(לא שכבנו אבל היה מגע מיני). לאחר מכן פתאום חלה אצל בעלי ירידה ברצון למגע וכך בערך עד החתונה. הלכנו למטפלים שאמרו שהבעיה לא בי אלא מחסומים אצלו בעקבות כך שהיה רווק עד גיל 28 ולא קיים יחסים וזה יצר אצלו איזו חסימה.. אז התחתנו מתוך מחשבה שלאחר שנקיים יחסים הרצון יתעורר יותר ותשתחרר החסימה. בתחילה לאחר החתונה זה באמת היה בסדר וקיימנו יחסים והוא נהנה, אבל עכשיו שוב אנחנו בתקופה שבה אין לו שום רצון למגע.. כלום. חוץ מחיבוק. הוא מחמיא לי שאני יפה ואני מאמינה לו אבל חוששת שהוא לא נמשך אליי ואם ככה איך נחיה ככה?;( אנחנו עכשיו בטיפול מיני ויש כל מיני ניסיונות אבל שנינו ממש בדיכאון מהמצב כי הקשר ממש טוב חוץ מיזה ומאוד אוהבים אחד את השני. מה יכולה להיות הבעיה במצב כזה? אם כן הייתה משיכה בהתחלה- יכול בכל זאת להיות שהבעיה היא שהוא לא נמשך אליי ולא משהו אצלו? תודה רבה...

30/03/2016 | 09:24 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, ראשית אני מפנה אותך לכתבה בנושא של חוסר חשק מיני של גברים, תופעה שלצער כולם היא נפוצה למדי. http://www.doctors.co.il/ar/18306/%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%9C%D7%99+%D7%A1%D7%A7%D7%A1%3A+%D7%9B%D7%9C+%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA אני מניחה שאם אתם בטיפול סקסולוגי, גם עבר בעלך בדיקה של טסטסטורון, הורמון המין הזכרי בדם.וכן אני מניחה שאתם עוברים טיפול מיני זוגי התנהגותי, כמקובל בטיפולים מיניים. מצו את הטיפול המיני עד תום. ישנם מצבים שלצערינו גם הטיפול המיני ההתנהגותי הטוב ביותר, אינו יכול להתגבר על מכשלות פסיכולוגיות לא מודעות בנושא החשק המיני הן של גברים והן של נשים. בדר"כ קשה יותר הטיפול בגברים הלוקים בתשוקה המינית שלהם. זהוו טיפול פסיכולוגי מעמיק המנסה להבין את הרקע הלא מודע ,השולט בחיווי התשוקה. הטיפול הוא יחידני לגבר בלבד בד"כ, עשוי להתארך על פני שנה או שנתיים ולמען ההגינות כדאי לומר שהתוצאות החיוביות ,לא עוברות את חמישים האחוזים. הדבר אינו תלוי ביופיה של בת הזוג, או במידת היותה אישה תשוקתית או מושכת, אלו הן סיבות מיניות נפשיות של הגבר. נסו למצות את כל האופציות הטיפוליות העומדות בפניכם. המצב האידיאלי כמובן הוא שרמת הטסטסטרון אצל הגבר היא בערך עד מחצית הרמה הממוצעת ואז ניתן, למרות שהוא בנורמה, להוסיף הורמון זכרי בזריקות או משחות ולפעמים יש בכך משום פתרון. במידה וההורמון הזכרי בטווח הגבוה של הנורמה, הטיפול מופנה כולו לטיפול הפסיכולוגי של הגבר על סיכוייו וכשליו. כל טוב ובהצלחה אילנה

30/03/2016 | 09:33 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, ראשית אני מפנה אותך לכתבה בנושא של חוסר חשק מיני של גברים, תופעה שלצער כולם היא נפוצה למדי. http://www.doctors.co.il/ar/18306/%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%9C%D7%99+%D7%A1%D7%A7%D7%A1%3A+%D7%9B%D7%9C+%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA אני מניחה שאם אתם בטיפול סקסולוגי, גם עבר בעלך בדיקה של טסטסטורון, הורמון המין הזכרי בדם.וכן אני מניחה שאתם עוברים טיפול מיני זוגי התנהגותי, כמקובל בטיפולים מיניים. מצו את הטיפול המיני עד תום. ישנם מצבים שלצערינו גם הטיפול המיני ההתנהגותי הטוב ביותר, אינו יכול להתגבר על מכשלות פסיכולוגיות לא מודעות בנושא החשק המיני הן של גברים והן של נשים. בדר"כ קשה יותר הטיפול בגברים הלוקים בתשוקה המינית שלהם. זהוו טיפול פסיכולוגי מעמיק המנסה להבין את הרקע הלא מודע ,השולט בחיווי התשוקה. הטיפול הוא יחידני לגבר בלבד בד"כ, עשוי להתארך על פני שנה או שנתיים ולמען ההגינות כדאי לומר שהתוצאות החיוביות ,לא עוברות את חמישים האחוזים. הדבר אינו תלוי ביופיה של בת הזוג, או במידת היותה אישה תשוקתית או מושכת, אלו הן סיבות מיניות נפשיות של הגבר. נסו למצות את כל האופציות הטיפוליות העומדות בפניכם. המצב האידיאלי כמובן הוא שרמת הטסטסטרון אצל הגבר היא בערך עד מחצית הרמה הממוצעת ואז ניתן, למרות שהוא בנורמה, להוסיף הורמון זכרי בזריקות או משחות ולפעמים יש בכך משום פתרון. במידה וההורמון הזכרי בטווח הגבוה של הנורמה, הטיפול מופנה כולו לטיפול הפסיכולוגי של הגבר על סיכוייו וכשליו. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים