עזרה דחופה !!!!!

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

28/02/2016 | 11:49 | מאת: שלומי

האמת ישלי בעיה מאוד מאוד בעייתית נקרה לזה ..אני לא יודע איך להתחיל את כול הקטע האינטימי מה צריך לעשות איך לגרום לבחורה להיות בהיי עד עכשיו שהייתי עושה את זה הבנתי כמה אני לא יודע ולא טוב בזה וזה מה שהרחיק ביני לבין האישה שהייתי אמור להתחתן איתה ..ואני עכשיו בסוג של מבחן ולא יודע כלום אני מוכן לעשות הכול בשביל ללמוד את זה אני יודע שכול אחת אוהבת משהו אחר אבל אני צריך את הבסיס שהיה לי מה לפתח והזמן לא לטובתי..

15/03/2016 | 12:18 | מאת: אילנה ארד לוין

שלומי היקר, אם אתה מוכן לעשות הכל על מנת ללמוד כיצד לקיים מגע מיני עם אשה , והכל פירושו גם מבחינה כלכלית, אז עליך לפנות בעצם ל"בית ספר" המחנך להתנהגות מינית הולמת. לשם כך נוצר טיפול הסרוגייט. כלומר אשה לא יפה במיוחד ולא צעירה במיוחד אשר קיבלה הכשרה כיצד להדריך גבר בצורה הדרגתית על פני כעשרה עד חמשה עשר מפגשים, בחדר פרטי הולם עד להגעה למצב של חדירה. על מנת למצוא את המרכז הטיפולי המיני אשר עובד עם סרוגייט ,חפש בגוגל טיפול באמצעות סרוגייט. העלות היא גבוהה ויקרה, אך אמרת שאתה מוכן לנסות את הכל וללמוד בצורה יסודית. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים