זוגיות ללא רצון לזוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

10/01/2016 | 09:32 | מאת: ליה

שלום, בן זוגי הוא אדם שאומר בריש גלי שהוא לא רוצה זוגיות אך מצד שני יש בנינו הבנה שאנחנו יוצאים רק אחד עם השנייה, הוא מתקשר או מסמס לי כל יום ומוכן להשקיע בדברים שאני מבקשת. אני אוהבת אותו עד מאוד והצעתי לו לעזור לו לעבור תהליך שבו נבין ביחד אם יש לו רצון להכנס לזוגיות איתי אך הוא מתאר במילותיו כי אין לו כוחות לזה. לדעתי, הוא נכווה בצורה קשה מאוד בעברו ולכן כיום סגר את עצמו רגשית ולא רוצה למהר לתת את הלב שלו. אני לא יודעת אם כדאי לי להשקיע כאן ולחכות (למשהו שאולי גם אף פעם לא יגיע) אבל מצד שני אין אף גבר אחר בעולם שאני רוצה להיות עימו בזוגיות (וניסיתי כי בעבר נפרדנו וניסיתי לצאת עם אחרים).

17/02/2016 | 12:40 | מאת: אילנה ארד לוין

ליה היקרה, חסרים מספר נתוני יסוד על מנת להשיב על שאלתך. 1. מהו גילך? 2. האם היית אי פעם בזוגיות הכוללת מגורים משותפים? 3. כמה זמן קיים הקשר בינך ובין האדם אודותיו את מדברת בפנייך? 4. מה מספר הפעמים בהם אתם מתראים במציאות ומה אתם עושים בעת המפגש הזוגי במציאות? לא ברור אם הקשר הוא בעל אופי מיני או אפלטוני ובאיזה מידה הוא מתקיים במציאות ולא רק באמצעי תקשורת. מכל האמור לעיל, גם קשה לייעץ לך ועוד יותר לר ברור למה את כדברייך מאוהבת בגבר הזה. רב הנעלם על הגלוי מבחינת הפנייה כך שקשה לענות כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים