בן זוג שלא שוכב איתי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

25/11/2015 | 14:46 | מאת: מאיה

היי אני ובן זוגי קרוב לשנה וחצי ביחד, גם גרים ביחד. בחודשים האחרונים אני מקבלת את ההרגשה שהוא לא נמשך אליי יותר. הוא לא יוזם סקס כמעט אף פעם. סקס מתקיים אצלנו פעם בחודש במקרה הטוב.. זה גורם לי להרגיש מאוד לא מושכת. דיברנו על זה מספר פעמים, כמובן שהוא אומר שאני מושכת אותו ושהוא כל הזמן עייף. רק אלוהים יודע שניסיתי הכל, התסתובבתי בבית בבגד קטנטן, התקלחנו ביחד מס פעמים, לפעמים אני נשכבת לידו במיטה חצי ערומה ואני אף פעם לא מקבלת את תשומת הלב שרציתי. אפילו לא נגיעה עדינה, או פליק בתחת. ברור לי שיש כאן בעיית משיכה. כאילו הוא לא רואה אותי. אני משתדלת להיות הכי מושכת ומטופחת שאפשר והעניין הוא שהתייאשתי!! נמאס לי להרגיש דחויה, נמאס לי לרדוף אחרי סקס ונמאס לי להתעסק בזה, ככל שאני מתעסקת בזה אני מרגישה יותר פתטית. מה לעשות??... אני מיואשת..

01/12/2015 | 12:05 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, אני מפנה אותך לכתבה בנושא שהתפרסמה בדוקטורס. http://www.doctors.co.il/ar/18306/%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%9C%D7%99+%D7%A1%D7%A7%D7%A1%3A+%D7%9B%D7%9C+%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA ועכשיו לגופו של עניינכם, קיימת תופעה בהחלט לא נדירה של גברים שבשם סיבות שאינן מודעות להם לחלוטין ,מאבדים את החשק המיני לבנות זוגן כעבור מספר חודשים." זה לא את ,זה הוא". לא משנה איך תראי ומה תעשי, אין לו את התיאבון ,כלומר את החשק למין. אל "תדאגי" הדבר, יחזור ויתרחש איתו עם כל בחורה אחרת ,איתה יהיה בעתיד והתרחש בעבר עם כל הבחורות הקודמות. כדי להשתנות הדבר מחייב לפנות לטיפול פסיכולוגי העוסק בתת מודע ובטראומות מודעות או לא מודעות מן העבר. פתרון הבעיה, לוקח משך זמן של כשנה עד שנתיים וגם על זה קשה להתחייב. לא כל הגברים המאבדים תשוקה מודים בכך בגלוי. "הם פשוט נעשים עייפים" בדיוק כפי שאת מתארת ומכחישים שיש להם בעיה כלשהי. עלייך לשוחח איתו שקשה לך המצב הנוכחי וקודם לברר בתוכך אם את מוכנה להשקיע זמן בקשר שאינו מספק מינית, אך אולי מספק דברים טובים וחשובים אחרים. השאלה האם להישאר בקשר כזה או לעזבו, תלויה במאזן של רווח לעומת המחיר שאת מרגישה שאת משלמת. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים