רצון ליצור קשר עם מישהי שאינה מכירה אותי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

15/11/2015 | 15:25 | מאת: מרדכי

שלום, בזמן שהותי בחדר כושר ראיתי מישהי שאיני מכיר והיא אינה מכירה אותי שמצאה חן בעיניי. לא פתחתי איתה בשיחה, ומסתבר שכעבור שבוע היא עברה לחדר כושר בעיר אחרת, כך שכרגע אין לי אפשרות "טבעית" ליצור עמה קשר. שלחתי לה הודעה דרך הפייסבוק, ובה הצגתי את עצמי, אמרתי שמצאה חן בעיניי והצעתי בנימוס שניפגש. היא לא ענתה. יש לי גם את הנייד שלה, אך לא פניתי אליה דרכו כלל. האם לדעתך יש מקום ליצור איתה קשר כלשהו? אם כן, מה את מציעה לעשות? אין לי שמץ של ניסיון במצבים כאלה. עד היום לא ניהלתי שום מערכת יחסים משום סוג. בברכה, מרדכי, רווק בן 28

01/12/2015 | 10:13 | מאת: אילנה ארד לוין

מרדכי היקר, אכן, שתי דרכים בהחלט מקובלות ניצבות בפניך ליצור קשר עם הבחורה. האחת פייסבוק והשנייה הנייד. מורכבות הפייסבוק היא כזו שיתכן שהודעתך לא הגיעה ליעדה כלל. הייתי מציעה לפנות שנית לפייסבוק ולהציעה לה חברות . במקרה זה תשובת הכן או לא תתקבל מיידית. קיימת כמובן גם האפשרות לסמס לה בנייד אם אפשר להוסיף תצלום שלך ולפנות אליה בשיא העדינות, הפתיחות והכנות באילו נסיבות נחשפת אליה וכי היית מעוניין לפגוש אותה. נקווה שתענה בחיוב וגם אם לא חלילה , הרי שלמדת שתי דרכים מאוד מקובלות ונורמטיביות ליצירת קשר. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים