פייסבוק

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

16/10/2015 | 21:42 | מאת: שיר

חבר שלי והאקסית היו כשנתיים ביחד.. נפרדו לפני כמעט שנה. הוא ואני התחלנו לצאת בערך 3 חודשים אחרי שהם נפרדו... כשהם נפרדו הוא מחק אותה מהפייסבוק שלו, כששאלתי למה הוא ענה שהוא לא רצה לפגוע בה. שהוא לא חושב שהיא צריכה לראות תמונות שלו יוצא ונהנה. עכשיו אנחנו כבר קצת יותר מ5 חודשים יחד, והיא הוסיפה אותו לפייסבוק. יש לציין שאנחנו מכירות, היכרות שטחית אבל היא יודעת מי אני ואני פוגשת אותה מידי פעם. היה לנו ריב קטן לגבי אם לאשר אותה לא, בסוף החלטתי שיאשר... הרגיש לי שזה סגירת מעגל לשניהם. הוא אישר אותה אחרי כמה ימים... האם אני צריכה לחשוש? זה מעיד על משהו מצידו? או אולי מצידה... או שאני סתם מגזימה וזה כולה פייסבוק?

20/10/2015 | 10:37 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, עבור אנשים מסויימים הפייסבוק הוא עולם ומלואו ואמצעי רגשי מאוד עמוק לשאיבת מידע ולתגובות רגשיות. יש אנשים שעבורם הפייסבוק הוא "כולה פייסבוק " כמו שכתבת ויש אחרים הבודקים אותו מספר פעמים ביום ובפרט עוקבים אחרי אקסים ואקסיות לשעבר. המלצה פרקטית שלי, היא להתנתק בפייסבוק כמו בחיים. אם הסתיימו היחסים בינהם, מוטב שיחדלו גם להיות חברים בפייסבוק, זה עשוי להיות מקור לקנאה ,למעקב ולאי שקט נפשי. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים