בחורה שהתלבטה לגבי ובסוף נפרדה ממני

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

21/09/2015 | 09:33 | מאת: אמיר

שלום רב לאחרונה יצאתי מקשר קצר של חודש ימים. הכרתי בחורה והיו לנו כמה פגישות ראשונות מצויינות. שכבנו כבר בדייט הרביעי ועוד ביוזמתה. היא היתה דלוקה עליי בטירוף ושלחה לי הודעות כל היום. התחלנו לדבר על חיזוק של הקשר לנסוע לחול וכו. פתאום בלי כל סיבה הבחורה התחילה לסגת לאחור, להגיד שהיא צריכה זמן לחשוב וכו וכך במשך שבועיים ימים אותן מנטרות אני חושבת אני לא יודעת עד שלבסוף נפרדה ממני. טענה שלחצתי אותה מדי ולא נתתי לה מרחב. מה לדעתכם קרה כאן והאם יש משהו שעליי לעשות כעת?

07/10/2015 | 10:32 | מאת: אילנה ארד לוין

אמיר היקר, אני מניחה שבאופן עקרוני יש לדברים הסבר, אך לא תמיד הוא גלוי לעינינו או מובן לנו. נדמה לי שזה מתייחס למקרה אותו אתה מתאר. אתה מתאר קשר ברוטו בן חודש ימים, אשר במחציתו הראשונה היתה התלהבות מצד הבחורה כלפיך ובחצי השני של החודש הייתה התרחקות של הבחורה ממך והיעדר מפגשים , אם אני מבינה נכון. אכן הדבר מפתיע , אך כנראה סיבותיו נעוצות בבחורה, שכן היא התלהבה מאוד ממך והיא זו שנסוגה מאוד ממך. כלומר אתה מתאר שהאינטנסיביות בכל אחד מהכיוונים, מקורה בה. אם אתה חושב שנהגת כיאות אז לא נותר אלא לשחרר את הסיפור לנבכי העבר ולהמשיך הלאה. לא תמיד קל להבין את נפשו של הזולת . כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים