לא יודעת למה הוא ככה :(

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

15/09/2015 | 13:35 | מאת: יאנה

אנחנו ביחד כבר כמעט שנה ישן איתי חי איתי ונעלם אומר שיגיע ולא מגיע. מפתיע אותי בבית מוסיף בחורות לפייסבוק ובערימות מגיב להן. לא אמר לי עד היום אני אוהב אותך לא לקח אותי לדייט יש ביננו תיקשורת מעולה בבית אבל מרגישה זילזול וששמים עליי פס לא שהוא לא דואג ולא מצלצל או לידי כל לילה פשוט מרגישה במערכת יחסים של סבא וסבתא שלי שמבוססת נטו על זה שהגבר שותה עראק עם החברים שלו ומשאיר את סבתא שלי עם עם הילדים בבית דואגת כועסת ומקנאה. פעם ראשונה שגבר לא רואה בי חברה מעבר לבת זוג ודווקא זה חורא לי מה עושים? אני והוא בני 32אגב.

22/09/2015 | 11:43 | מאת: אילנה ארד לוין

יאנה היקרה, אני מבינה שאת נמצאת במצוקה, אך הרבה דברים אינם ברורים. לא ברור מה פירוש"הוא נעלם" ואם כן לכמה זמן, כמו כן לא ברור מהי תדירות ההיעלמויות. האם בן זוגך עובד, האם הוא שכיר/עצמאי, האם יש לכם חיים משותפים חברתיים ומדוע אינכם יוצאים מחוץ לבית כזוג לבילויים משותפים. הרבה תחומי חיים בנכם אינם ברורים ואינם מפורטים כך שאני מתקשה לתת תשובה בהירה על שאלה מעורפלת. את מוזמנת לפנות שנית עם פרוט תלונותייך שכן המערכת הכוללת בנכם אינה ברורה לחלוטין. זכרי שאת רק בת 32 ואיש אינו כופה עלייך להישאר במערכת אם איננה לרוחך ואינה עונה על צרכייך הבסיסיים. כל טוב בהצלחה וגמר חתימה טובה אילנה

29/09/2015 | 14:44 | מאת: אסתי

מה הבעיה להיפרד ולמצוא משהו שלא יתנהג אליך ככה? הוא לא מתאים לך וזהו או שהוא לא רוצה בכלל זוגיות. ככה זה נשמע

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים