עזרה...

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

12/09/2015 | 10:47 | מאת: בן אדם

עשיתי פרפר לבחורה אתמול ומרוב שנכנסתי לאקט מסתבר שיש לי שפשופים כואבים מתחת לכיפה ... זה כבר קרה לי בעבר אבל שפשוף שתיים לא יותר , יש לי עכשיו איזה שמונה בערך והם שורפים ... מה אפשר לעשות ? כמו לדוגמא איזה משחה ודברים כאלה ואחרי כמה זמן זה יחלים ? תודה.

22/09/2015 | 10:43 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, אתה מביא לפנינו בעצם בעיה של פגיעה עורית באיבר המין. לשם קבלת הטיפול ההולם, נא פנה לרופא עור ומין באתר דוקטורס שיתאים לך את המשחה ההולמת. כל טוב בהצלחה וגמר חתימה טובה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים