משחקת בי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

10/07/2015 | 00:17 | מאת: רוני

היי, לפני שבועים הכרתי בחורה דיברנו כמה ימים ונפגשנו אחרי שבוע ישבנו בתוך הרכב היתה שיחה מעניינת התנשקנו והיה נגיעות אבל לא שכבנו, ואיך שזה הסתיים הפסיקה לענות לטלפונים שלי ולהודעות היא עונה בקושי, לא עשתה חסימה למספר שלי, הפסקתי להתקשר שבוע שלם ולא חזרה, היום הלכתי למקום עבודה שלה ושמתי לה ורד על הידית של הרכב שלה ואחרי שעה שלחתי הודעה : אני מקווה שההפתעה מצאה חן בעינייך והיא חזרה : אה זה היה אתה? שלחתי עוד הודעה לא ענתה, לא יודע מה לעשות, אני רוצה אותה בכל מחיר

28/07/2015 | 18:35 | מאת: אילנה ארד לוין

רוני היקר, לא ברור לי מדוע בחורה שפגשת אותה פעם אחת בלבד בימי חייך, וגם אם היא נראית מיליון דולר, וגם אם המגע ביניכם היה שמימי, מדוע הפכה להיות מושא חלומותיך, מרכז הפנטזיה הרומנטית שלך אותה אתה רוצה בכל מחיר? הבחורה אינה נוהגת בהתחשבות סבירה בזולת, ככל הנראה כבר הספיקה לצאת עם אחרים, או לפחות טרחה להעליב אותך בדרך זו, ובקצרה אינה רוצה אותך (מה שבהחלט זו זכותה). חבל וכואב ומתסכל עבורך שנפלת למלכודת של "רוצה אותה בכל מחיר". על מה ולמה? בסופו של דבר אינך מכיר אותה, ומעט ההתנהגויות של אחרי הדייט לא היו נחמדות מצידה, בלשון המעטה. לרצות אותה בכל מחיר זה כמו להתאהב עד כלות בשחקנית קולנוע או באדם אנונימי שראינו באקראי. זוהי השלכה של עולמך הפנימי, ואין לזה כל קשר למציאות. צר לי על הסבל שאתה עובר, ואני מציעה שכדאי שתפנה למספר שיחות עם פסיכולוג קליני. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים