איך אני יודע אם אני נמשך אליה?

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

29/06/2015 | 15:47 | מאת: יובל

יש לי בת זוג כבר שנתיים ואנחנו גרים ביחד. התשוקה המינית שלי לא בשיאה וזה גורם לי לשאול את עצמי אם אני בכלל נמשך אליה. אני אוהב אותה יותר ממה שאני יכול לתאר ומתכנן להקים איתה משפחה. היא מאוד יפה בעיניי ואני מאוד נהנה ממנה כשאנחנו שוכבים אבל התשוקה מאוד ירודה . איך אני יודע שאני בכלל נמשך אליה?

14/07/2015 | 12:01 | מאת: אילנה ארד לוין

יובל היקר, יש כאן איזושהי בעיה או פסיכולוגית או ביולוגית. אתה מאד אוהב את בת זוגך, היא מאד יפה בעיניך, ואתה גם נהנה כאשר אתם עושים סקס. על פניו, 1+1+1=3. כלומר, תוצאות ההתנהלות המינית ביניכם הן עונג, ויחד עם זאת אתה מדווח על היעדר תשוקה. קשה קצת להבין איך בהיעדר תשוקה אתה חווה עונג. אבל, תלונתך תקפה משום שזו תלונתך. הייתי מציעה לבקש בדיקת דם לבירור רמת הטסטוסטרון בדם - זו בדיקה פשוטה ובסיסית והיא תינתן על ידי רופא המשפחה ללא כל קושי. במידה ורמת ההורמון היא פחות מהממוצע, יש אפשרות להשלמת החסר על ידי לקיחת הורמונים. במידה והרמה ההורמונלית תקינה ועדיין תחווה היעדר תשוקה (למרות העונג שביחסי המין), הייתי מציעה לפנות לייעוץ פסיכולוגי כדי להבין את הפער בין שתי התופעות של עונג חיובי ותשוקה חסרה, ולגשר ביניהן. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים