גמירה נשית

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

17/06/2015 | 13:08 | מאת: ליאור

אני וחבר שלי ביחד כבר חצי שנה ושוכבים על בסיס קבוע. אני גומרת ברוב הפעמים (או מחדירה או מהדגדגן) ואני תוהה האם זה הגיוני או שמא אני מפרשת משהו אחר כגמירה? יש פעמים שזה חזק יותר ויש פעמים שפחות אבל אני חושבת שאני גומרת אני שואלת כי אני יודעת שיש נשים שלא גומרות בקלות ובמיוחד לא מחדירה. חשוב לציין שבעבר עם חבר קודם לא היו תוצאות כאלה וגם לא מסקס חד פעמי. אז האם זה הגיוני שאני גומרת כלכך הרבה פעמים? וגם, מה עושים במקרה שלא והגבר גומר ורוצה שאני אגמור גם אבל זה פשוט לא קורה? לפעמים קשה לי להודות בזה שלא גמרתי. תודה רבה.

01/07/2015 | 11:33 | מאת: אילנה ארד לוין

ליאור היקרה, סך הכל נשמע שאת נמצאת במצב טוב מאוד של יכולת להגיע לאורגזמה, הן בגירוי דגדגן והן באמצעות חדירה. חשוב להדגיש כי גם הדברים הטובים לא תמיד עובדים בצורה מכנית באותו אופן ובאותו תזמון. לדוגמה, טיגון שניצלים כל פעם יוצא אחרת (בטווח מסוים של יציבות). לפעמים נשרף קצת יותר ולפעמים קצת פחות. עכשיו, את שואלת האם את גומרת בכלל. על זה, חביבתי, אין אדם בעולם היכול לתת את התשובה אלא רק את. אמרו חכמים שאם זה מרגיש כמו אורגזמה, ונראה כמו אורגזמה ונשמע ונעים כמו אורגזמה, אז כנראה זו אורגזמה. איש אינו נמצא בתוך גופך ויכול לתת לזה מדד אובייקטיבי כלשהו. האמת היא, שביחסי מין לא תמיד ובהכרח כל אחד מהצדדים מצליח, או בכלל חייב, לגמור. למרבית הפתעתך, אני מתכוונת גם לגברים ולא רק לנשים. בהחלט קיימת גם תופעה של גברים שאינם גומרים בעת יחסי המין. אם בן זוגך גמר בזמן חדירה ואת מאוד היית רוצה לגמור לאחר מכן, ניתן להשתמש בשלוש דרכים להלן: 1. בן זוגך יענג אותך בדגדגן באמצעות ידו. 2. בן זוגך יענג אותך בדגדגן בעזרת לשונו (אפשר לנגב את הנרתיק משפיכת הזרע בעזרת מגבון לח או נייר טואלט). 3. ביכלתך לגעת בעצמך באמצעות ידיך בדגדגן בנוכחות בן זוגך היקר ולהגיע בדרך זו לאורגמה. בכל המקרים, גם אם הוא גמר לפניך, קחי לך את כל הזמן שבעולם והיי שרויה ברוגע מוחלט בזמן גירוי הדגדגן. העונג מיועד כרגע רק לך, איש לא רודף אחריך לרדוף כמה שיותר מהר ולפיכך התענגי על המגע, יארך ככל שיארך, והגיעי בנחת ובביטחון לאורגזמה שלך. אגב, היות והרבה גברים גומרים בזמן חדירה לפני שבת הזוג הספיקה להגיע לאורגזמה, יש גברים המקפידים לדאוג תחילה לבת זוגם שתגיע לאורגזמה (ידנית או אוראלית), ורק לאחר שהיא הגיעה לאורגזמה הם חודרים לנרתיק. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים