בעיה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

13/12/2008 | 16:31 | מאת: הילה

היי אני ובעלי כבר למעלה משנה כמעט לא מקיימים יחסים בגלל שאני הבהרתי לו שאני לא אוהבת מין אוראלי(בעבר עשיתי לו אך גם ללא הרבה רצון) ואני לא רוצה לעשות משהו שאני לא רוצה ומאז פשוט כמות הפעמים ירדה מפעם לפעם והיום אולי פעם בחודש הוא טוען שאין זוג שלא מקיים יחסים אוראליים הייתי רוצה לשמוע קצת דעות מאחרים כי אני מתביישת לשאול חברים /חברות תודה

14/12/2008 | 18:40 | מאת: xxpilot

הילה,גם אני לא עשיתי סקר אבל מהמעט שידוע אכן רוב מוחלט של הגברים אוהבים לקבל מין אוראלי,למרות זאת אין שום סיבה בעולם שאת צריכה להעניק לו אם זה באיזושהי צורה דוחה אותך או לא נעים לך. אם לדוגמא הייתי מפיקה הנאה מלדחוף לו אצבע לאוזן נראה לך שהוא היה סובל את זה בשקט?? אם הוא באמת אוהב ואכפת לו ממך שיחפש לו תחביב אחר.אני אישית סולד מהתמונה הזו שהמשהו הגדול הזה נכנס ויוצא מהפה של בת הזוג שלך,למרות שזה נעים לנו.

20/12/2008 | 17:13 | מאת: אילנה ארד לוין

הילה שלום, יש בהחלט זוגות שאינם מקיימים מין אוראלי. כעקרון אין שום "ספר" בו כתוב מה "חובה לעשות" ומה תיקני במסגרת יחסי המין. יחסי המין מיועדים ליצור תחושת אינטימיות, קירבה והנאה לשני הצדדים ולא האחד על חשבון השני. יחד עם זאת יש זוגות שבהחלט מביאים בחשבון את העובדה שכחלק מיחסים יש מצב של "תן וקח" כלומר שלעתים צד אחד "הולך" יותר לכיוון השני, ולעתים כיוון הוויתור הוא הפוך. באשר לך אם מין אוראלי ממש ממש דוחה אותך יש שתי אפשרויות 1) תפסיקי לעשות מה שדוחה אותך. מין אוראלי הוא לא חובה. 2) אם את רוצה ושווה לך לנסות להשתנות תוכלי לקבל ייעוץ סקסולוגי כיצד לקחת את זה יותר בקלות ויותר בנעימות אבל שוב לא בגלל שאת צריכה ולא בגלל שזו חובה אלא אך ורק מתוך רצון ובחירה, אם יש לך אותם, על מנת לגרום הנאה לבעלך. לגופו של עניין קיימת בעיתיות רבה בתגובתו של בעלך שאו "מענישה" אותך על שאינך מספקת את "הסחורה" שהוא רוצה או שהוא מאבד עניין מיני אלא אם הדבר נעשה בדרך אחת ספציפית הרושם הוא שכל אחד מכם מאוכזב ואולי אפילו כועס על השני בתחום זה. מבחינת הנורמטיביות יש בהחלט זוגות שאינם מקיימים מין אוראלי אך השאלה היא כיצד לעזור לכם כזוג ולא מה קורה אצל אחרים. נראה לי שעליכם לשוחח כדי לפתור את הפער בין הציפיות השונות שיש לכל אחד מכם ולנסות להגיע להבנה של אחד את צרכי השני. אם התקשורת ביניכם בעניין זה לא תצליח בכוחות עצמכם כדאי לפנות לייעוץ מקצועי שיעזור לגשר על פערי הציפיות. כך או כך אין ספק שחלה התרחקות כי יחסים של פעם בחודש בפרט כשאת מצפה ליותר מכך זה בהחלט תדירות נמוכה מאוד.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים