בעלי לא נמשך אליי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

27/04/2015 | 21:02 | מאת: שירי

שלום, אני ובעלי כ10 שנים יחד יש לנו שלושה ילדים ובעלי כמר המון זמן עושה סקס בהרגשה כאילו עושה לי טובה. אין לו צורך בכלל יש לציין שאנחנו דתים אז פעם בחודש חייב אבל שלקחתי גלולות ולא קיבלתי מחזור אז 4 חודשים הוא פשוט מתעלם. כל פעם שאני פותחת את הנושא הוא מאשים אותי, אבל אני מרגישה שזה רק תרוצים. מבחינתו אנחנו חיים מצוין ובי זה ממש ממש פוגע ואני פשוט לא יודעת מה לעשות?.. ולמי לפנות. כי לא בא לי להתגרש. מצד שני בעלי הוא לא בעל הוא רק שותף בגידול הילדים וכלכלית. בנושא אהבה או מיניות אני לא מקבלת ממנו כלום אפילו לא נשיקות פשוט שום דבר. ממה זה נובע? ומה עושים?

12/05/2015 | 09:38 | מאת: אילנה ארד לוין

שירי היקרה, בעלך מפרנס ומשתתף בגידול הילדים, אך אין בין שניכם יחסים של חברות, אהבה ומיניות. לדבריך, הזוגיות בעצם נעלמה. אין אני יודעת באיזו מידה קשור הדבר לדינמיקה של היחסים ביניכם, ובאיזו מידה קשורים הדברים לאישיותו ולמיניותו של בעלך. התופעה של גברים הנרתעים ממין עם נשותיהם היא, למרבית הפליאה, נרחבת למדי, ואני מפנה אותך לכתבה בנושא. http://www.doctors.co.il/ar/18306/%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%9C%D7%99+%D7%A1%D7%A7%D7%A1%3A+%D7%9B%D7%9C+%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA באשר לייעוץ וקבלת עזרה, עולה השאלה מה מידת הדתיות שלכם. אם אתם דתיים מתונים, יתכן בהחלט שסביר לכם לפנות לקבלת עזרה לפסיכולוג שהוא גם יועץ נישואין. אם אתם ברמה דתית מחמירה, יתכן ולשם פתרון בעיות משפחתיות וזוגיות יש בקהילה אנשים המשמשים כיועצים (בדרך כלל מוכרים כרבנים). האידיאלי מבחינתכם הוא שבעלך יכיר בעובדה שקיימת בעיה של מיניות ואינטימיות ביניכם ויהיה מוכן לפנות יחד איתך לקבלת ייעוץ מקצועי מהגורם המתאים לכם. במידה ואין הוא מוכן לשתף פעולה, ומכחיש שקיימת בעיה, תופעה החוזרת על עצמה לעתים קרובות אצל הרבה גברים נשואים, מומלץ לך לפנות באופן אישי לייעוץ פסיכולוגי על מנת לארגן את רגשותיך ומחשבותיך נוכח המצב. שווה להתייעץ מה כדאי לך לעשות בנסיבות הנוכחיות. זה לא פשוט ולא קל, אך זהו המוצא העומד בפניך. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים