אני מתוסכל נטייה מינית

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

27/04/2015 | 11:05 | מאת: אנונימי

אז ככה אני לא יודע אם אני הומו... אני בפחדים אני חושש מזה אני בקשר רע עם האבא ההורים שלי גרושים מאז שאני תינוק אני מאוד מאוד פוחד מזה אני לא יודע מה לעשות אני מתאהב בכל אחת שאני רואה אבל אני ממש בהתלבטות

05/05/2015 | 12:11 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, שאלתך אינה ברורה. אתה מספר על רקע אישי לא פשוט ועל נטיה להתאהב ללא הבחנה בכל בחורה שאתה פוגש. לא ברור מהו גילך, לא ברור האם היו לך התנסויות מיניות עם נשים, ולא ברור כלל אם הייתה לך אי פעם בת זוג. כך שכל התחום של הקשר שלך לנשים מתואר בצורה מבולבלת ולא ברורה. מאחר והדגשת את הקשר לנשים בצורה אקראית ולא יציבה, לא סיפרת כלל על יחסך לגברים. האם התאהבת אי פעם בגבר? האם נמשכת אי פעם לגבר? האם היו לך חוויות מגע אינטימיות עם גבר כלשהו? מכל האמור לעיל לא ברור בכלל מהיכן צצה החרדה האם אתה הומוסקסואל או לא, או למה בכלל אתה מעלה שאלה זו. אין קשר בין החרדה המאיימת עליך לבין התיאור האישי הקצר מדי שנתת אודות עצמך. הקיצור, הפניה לא ברורה ולפיכך אין שום אפשרות לענות על שאלתך. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים