לא מרוצה מהגוף שלו

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

09/04/2015 | 00:37 | מאת: שני

היי, חייבת עזרה. אני בת 24, בחורה דתיה ומחפשת גגר רציני במטרה להתחתן איתו. היום יצאתי לדייט עם בחור, חייבת לציין שהוא מאוד נחמד, היה לי ממש כיף איתו והוא בראש שלי. הדבר היחיד שהפריע לי אצלו זה הגוף שלו, אני מאוד אוהבת גברים שרירים, לא שמנים, מבנה גוף רזה אבל עם שרירים, כתפיים וידיים רחבות. כל בני הזוג שלי היו חתיכים ועם גוף שאהבתי, שרירי וחטוב. ו הוא קצת שמן, יש לו קצת בטן וזה מציק לי. אני יודעת שזו חשיבה שטחית אבל ממש חשוב לי העניין הזה, כדי להימשך לגבר זה מה שאני אוהבת, אני ממש רוצה להשתחרר מזה וללמוד לתת צאנס גם לגברים שהם פחות חתיכים ולא רק שריריים כי אני מרגישה שבגלל שאני בררנית כלפי מראה חיצוני אני מפספסת הרבה בחורים טובים. מצד שני, זה משהו שאני ממש אוהבת אצל גבר וקשה לי לוותר עליו. האם יש לכך פתרון?

14/04/2015 | 20:14 | מאת: אילנה ארד לוין

שני היקרה, אמרו חכמינו שעל טעם וריח אין להתווכח. מראה חיצוני הוא בהחלט פרמטר חשוב לגבי משיכה ותשוקה מינית. אם הבחור המוצא חן בעיניך זקוק לטיפוח ולשכלול המראה החיצוני שלו בהתאם לטעם שלך, מן הראוי שתחלקי איתו את רגשותיך. יתכן ויהיה מוכן להיכנס לתהליך די קשה ומפרך של תזונה נכונה והשקעה בכושר, ויתכן שהדבר ייראה לו לא לעניין ודורשני מצידך, כך שהוא יחזיר אותך לנקודת ההתחלה - כלומר, זה מה יש take it or leave it. אם מראה חיצוני הוא בעל השפעה משמעותית לגבי היווצרות חיבה ומשיכה, אי אפשר להתעלם ממנו. נסו לצאת עוד כמה פעמים ואם תחושותיך לא ישתנו, תצטרכי לקבל את מי שאת, את בחירותיך ואת העדפותיך. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים