פרידה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

02/04/2015 | 22:50 | מאת: מיה

שלום, אני נמצאת במצב קצת מתסכל אני ובן זוגי יחד חודש וחצי ובמהלך כל הקשר הקצר רבנו כל מפגש.. שתינו נורא אוהבים ורוצים לשפר את המערכת יחסים ואנחנו גם מדברים על הבעיות.. הבעיה שכל מפגש יש שיחה על הבעיות החלטנו עכשיו לקחת הפסקה שבוע ולבסוף להחליט מה הלאה.. להפרד או למצוא באמת את הכיון... אני מאור רוצה שהקשר יצליח אם תוכלי לייעץ לי לעזור איכשהו אני אשמח תודה.

14/04/2015 | 20:03 | מאת: אילנה ארד לוין

מיה היקרה, קשה לי להבין את הפרדוקס, איך ומתי אתם מצליחים לאהוב מאוד אחד את השני כאשר כל מפגש מוקדש לריב ולויכוחים. בדרך כלל ריב וויכוחים מעוררים רגשות כעס, עלבון ופגיעות, והם מנוגדים לחלוטין לחוויה של ביטחון, נעימות ואהבה. נדמה לי שהייתם רוצים לאהוב, אך איכשהו זה לא מסתדר לכם בפועל ואתם לא מצליחים לממש זאת. מתוך הפניה אתם נשמעים צעירים, ונראה לי קצת מוגזם אחרי חודש וחצי להפנות אתכם לייעוץ זוגי. הקשר לא בשל, זה מוקדם מדי ולא לעניין. הייתי ממליצה על פרידת נסיון, בדיוק הדבר בו אתם נמצאים, כדי לבחון את רגשות החיבה ורגשות הכעס ההדדיים. יתכן שאחרי תקופת צינון מסוימת ופרספקטיבה של מרחק הדברים ייראו קצת אחרת. יתכן אולי שכדאי גם שכל אחד מכם יתייעץ עם חבריו בנוגע להתנהגותו בקשר. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים