ירידה בחשק המיני

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

02/03/2015 | 21:51 | מאת: אנונימית

יש לי חבר מזה כ-3 חודשים. בתחילת הקשר היה לי חשק מיני מאוד גדול ולאחרונה הוא ירד משמעותית ואני סובלת מיובש בנרתיק כשאנחנו מקיימים יחסים. אני עדיין נמשכת אליו כמו בהתחלה אבל לא מצליחה להסביר את הירידה בחשק. לפני כחודשיים החלפתי גלולות שאף פעם לא לקחתי מקודם ואחת תופעות הלוואי שרשום שם זה ירידה בחשק המיני. מה הסיכוי שזה בגלל הגלולות? ואם לא בגלל הגלולות, מה הסיבות האפשריות? האם סיבות פסיכולוגיות יכולות להשפיע (כמו אי נוחות עם עצמי בקשר למראה ולגוף שלי), האם עייפות יכולה להשפיע? ומה ניתן לעשות כדי להחזיר את החשק ולגרום לכך שארטיב כמו מקודם?

10/03/2015 | 10:17 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, מאחר ולדבריך את נמשכת לבן זוגך משיכה מינית כמו בעבר, קשה לי להאמין שדווקא עכשיו נכנסו לתמונה כל הגורמים הפסיכולוגיים שמנית כמפריעים לחוויה המינית. אני נוטה יותר לחשוב שהבעיה טמונה בשינוי הגלולות, כפי שהאינטואיציה שלך אומרת, כך שאני ממליצה שתחזרי לקודמות ותראי מה קורה. אינני יודעת מה הייתה הסיבה שהחלפת. נסי להתייעץ עם הגניקולוג בעניין זה. יש גלולות שבוודאות מורידות את החשק המיני ופוגעות בהתרטבות. אני חושבת שכדאי להגיע למצב הראשוני ולראות אז מה קורה. אנחנו כאן תמיד לשירותך להמשך הדיון. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים