בעיות ביחסי מין

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

18/02/2015 | 15:21 | מאת: שירלי

שלום, אני נשואה מזה כשנתיים ולי ולבעלי יש בעיה בתקשורת במיטה, על פניו בחיי היום יום הכל תקין ויש ביננו תקשורת טובה אך שזה מגיע למיטה כאילו אין תקשורת כלל, בתחילת היחסים היה בסדר אך עם הזמן הפסקנו לגעת אחד בשנייה, אנחנו כמעט ולא מקיימים יחסים. בעלי אדיש למצב ומעולם לא העלה את הנושא ואמר שמפריע לו התדירות שאנו מקיימים יחסים , חוסר הסיפוק, הכעס, האכזבה היא רק ממני ואני מרגישה לבד! אני מאוד רוצה ילדים אך עקב המצב שאנחנו כמעט ולא מקיימים יחסים החלום לילדים הולך ומתרחק. אני מאוד מתביישת לספר על הנושא לקרובים אליי וגם מתביישת ללכת לייעוץ מיני. מה ניתן לעשות ?

24/02/2015 | 10:13 | מאת: אילנה ארד לוין

שירלי היקרה, למרבית הצער, ישנם גברים (וכמובן גם נשים) הנכבים מבחינה מינית לאחר הנישואין. הסיבות לכך רבות ומגוונות, ובטח לא שטחיות ופשטניות. אני מפנה אותך לשתי כתבות אודות גברים שאיבדו עניין מיני בזוגיות שלהם. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2745353 http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2772518 יש בעצם שלוש אפשרויות: 1. פניה לטיפול זוגי משותף על מנת להציף את הבעיה, להתבונן לה בעיניים ולנסות להבין את השלכותיה על המשך חיי נישואיכם. 2. פניה אישית שלך לטיפול פסיכולוגי אישי על מנת לדון ולהתייעץ כיצד עליך להתמודד עם המצב. חלק מההתמודדות הוא להעלות את הנושא בגלוי בפני בן זוגך ולברר איתו, אם הוא מבין את עצמו, מדוע ולמה זה קורה לו. במידה ואין הוא מבין את הירידה בחשק המיני שלו, יש להפנותו לטיפול אישי של פסיכולוגיית מעמקים. הבעיה שאת מעלה איננה פשוטה להתמודדות ואם אכן אינכם מדברים עליה כלל, ואם לא תצליחי להעלות זאת לשיחה, ההמלצה היא שאת תפני לייעוץ אישי כדי לבחור את הדרך בה תלכי. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים