מיניות בחיי נישואין

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

04/02/2015 | 12:33 | מאת: רונה

אני נשואה 10 שנים, אנחנו אוהבים ו החיים נורמטיביים בסה"כ, יש לנו 3 ילדים. יש לציין שאני נראית טוב, אומנם מאד רזיתי אחרי הלידות, החזה המפואר שלי נעלם . משהו שאני יודעת שבעלי אוהב... חזה גדול. הבעיה שכבר שנים הוא לא נוגע לי בחזה בשום צורה לאופן. אני מתוסכלת!!! הגאוה שלי נעלמה, הביטחון שלי יורד בעקבות זה. אני גם מתגעגעת לחזה הגדול שלי לניתוח הוא לא אופציה מבחינתי. ניסיתי לדבר איתו ויין על מה לדבר ואומר שלא יעשה משהו שלא נעים לו איתו. אני מתוסכלת ו העניין חוזר וצף כל כמה זמן. עזרה בבקשה

24/02/2015 | 09:41 | מאת: אילנה ארד לוין

רונה היקרה, האמת שאין תשובה מן המוכן לבעייתך. האופציה של ניתוח, לה אינך מוכנה, בהחלט אינה מקובלת גם עליי באופן אישי משום שאני פוגשת פציינטיות רבות שעברו את הניתוח והן חשות איתו כמשהו לא טבעי וזר בגופן. יש גם דיווחים של בני הזוג שמגע בשד שהוגדל בניתוח אינו מרגיש "הדבר האמיתי". יוצא אפוא שעליך בפרט, וכמובן על בעלך, לחיות עם החזה שיש לך כיום - חזה שהעניק חיים לשלושה ילדים. נסו למצוא ביניכם איברים אירוטיים נוספים בגוף, כמו תנוך האוזן, פטמה בלבד, טבור וכו', שישמשו כאיזורים לגירוי אירוטי. סה"כ המיניות אינה מבוססת על הציצי בלבד, אלא על ההתנהלות האינטראקטיבית של שניכם. במידת הצורך תוכלו לפנות לייעוץ פסיכוסקסולוגי קצר. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים