חבר שלי רוצה לחוות עוד

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

17/01/2015 | 10:18 | מאת: עדי

ד"ר שלום, אני ובן הזוג שלי בני 22, וכשנתיים בזוגיות. אני הקשר הראשון שלו, והראשונה שלו.כבר הרבה זמן שקיימת אצלו תחושת פספוס שלא חווה עוד, וקושי עם המחשבה שהוא יהיה רק עם מישהי אחת כל החיים בלי לדעת מה זה משהו אחר. פעם אחת הוא רצה להיפרד בגלל זה והתחרט אחרי יום. הפעם הוא לא מתחרט, הוא אומר שהוא אוהב אותי אבל הוא לא יכול להמשיך עם ההרגשה הזאת. איך להתמודד עם זה מבחינתי?האם להגיד לו שאני מחכה לו? או לוותר ולהמשיך הלאה?

28/01/2015 | 11:56 | מאת: אילנה ארד לוין

עדי היקרה, אין שום טעם לחכות למי שלא הבטיח לחזור. חברך רוצה לחוות נשים נוספות, הן באמצעות מיניותן וכמובן באמצעות מערכת היחסים איתן. משיכה ואהבה הולכות לעתים קרובות ביחד. הוא פשוט מרגיש שעוד לא חווה מספיק, לא אהב מספיק ולא התנסה מספיק. הוא הולך לדרכו בדיוק מתוך הרצון לחוות עוד. מאחר והסיכוי שיחזור הוא קלוש ביותר, הרי שאין שום סיבה לחכות למי שלא יחזור. את צעירה, החיים לפניך. המשיכי וזרמי איתם ונקווה שיביאו לך שפע של אהבה ותשוקה. גם לך מגיע יותר ועוד. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים