זוגיות לפני נישואין

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

14/01/2015 | 14:33 | מאת: דוד

מה שלומך, הבעיה שלי היא כזו אני עם בת זוגתי כבר 5 שנים יחד היא גרה ברחובות ואני בנתניה במקור, עברנו לפני כשנה לתל אביב לדירה שכורה הכל טוב ביננו יש אהבה יש הערכה ויש הנאה עד שזה מגיע לסקס אני מרגיש שכבר אני לא נמשך אלייה היא אוהבת אותי נורא וכעת אני בשלב שאני צריך להחליט אם להציע או לפרק ??. אני לא יודע מה לעשות אם הייתי שם את זה במאזניים מה היה יותר כבר , אהבה והערכה לעומת סקס אשמח אם תעזרו לי....

28/01/2015 | 11:51 | מאת: אילנה ארד לוין

דוד היקר, היעדר משיכה מינית לאישה עמה אתה רוצה להתחתן היא בעיה רצינית מאוד ולא מומלץ להינשא בהיעדר משיכה מינית. עליך לברר בינך לבינך, או באמצעות ייעוץ פסיכולוגי, מהם הגורמים לירידת המשיכה המינית או אף היעלמותה. הבעיה של אובדן משיכה אצל גברים היא בהחלט קיימת ויוצרת בעיות קשות בזוגיות ובחיי הנישואין. להלן לינק לכתבה בנושא. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2745353 http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2772518 כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים