דחוףףף

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

14/01/2015 | 10:40 | מאת: מיטל

יש לי שאלה האם בעת גירוי מיני של הגבר הוא התככך טיפה על איבר מיני אך ללא חדריה והוא לא גמר. הוא גמר רק אחרי שעשה ביד בחוץ ויש לציין שהייתי בביוץ בודאות. יש מצב כך להריון?

28/01/2015 | 11:46 | מאת: אילנה ארד לוין

מיטל היקרה, לאור התאריך של מתן התשובה הנוכחית אני מניחה שאת יודעת אם את בהריון. לגופו של איבר, חיכוך של האיבר באיבר מינך גם ללא חדירה בהחלט יכול להביא לטפטוף של חומר נוזלי שקוף מאיבר המין הגברי המכונה "נוזל קופר". נוזל זה אינו השפיכה אך בהחלט עלולים להימצא בו זרעים בכמות מועטה כך שבאופן פוטנציאלי לחוששת מפני הריון לא רצוי, יש להימנע גם מכך. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים