הצילו אני משתגעת!!

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

19/12/2014 | 10:58 | מאת: ליאת

שמי ליאת בת 36 גרושה שנתיים עם שני ילדים לאחר הגירושים הכרתי בחור נחמד גדול ממני ב10 שנים אציין כי בתחילת הדרך לא הייתי פתוחה רגשית אליו והוא אהב המון ודאג אך ניפגע מכמה מקרים במהלך השנתיים נפרדנו מיליון פעם בהתחלה יזם הוא חזרה ואחכ מצאתי את עצמי מכורה לאדם.מכורה עד כדי חוסר תיפקוד בחיי היום יום.הוא לא מאמין בי והכיף כבר עבר בנינו לא יודעת יש לו שמחת חיים עם אחרים ועלי מין תחושת כעס היום החלטתי להתנתק ממנו כי בעצם הוא לא רוצה להתקדם בקשר החלפתי מס ...והתקשרתי מחסום...גיליתי שרואה פורנו....ניפגעתי ברמות...אני צעירה יפה ומינית מאוד...אני משתגעת למה לא מצליחה להתנתק ממנו מין תחושת התמכרות...שמישהו יציל אותי

30/12/2014 | 10:58 | מאת: אילנה ארד לוין

ליאת היקרה, מתוך מה שאת מספרת הקשר התקלקל, ככל הנראה מבלי יכולת לתקנו. נפרדתם הרבה מאוד פעמים, לא ידעת להיפתח בתזמון הנכון שהיה לבן הזוג, ובקצרה, מרוב קצרים ומהמורות הקשר עלה על שרטון ונתקע. אין מה להביט אחורנית וצריך לזרום הלאה. הבעיה שכרגע את בדיכאון וגעגועים אובססיביים. קיימות בפניך שתי אפשרויות: 1. פניה לטיפול פסיכולוגי במסגרת קופ"ח או באופן פרטי, על מנת להבין מדוע נזכרת מאוחר כל כך לרצות את הגבר שכבר ממילא לא כיף איתו והקשר מלא טעם רע. 2. לפנות לרופא המשפחה או לפסיכיאטר של קופת החולים אליה את שייכת ולבקש תרופה נוגדת דיכאון וחרדה המפסיקה גם את המחשבות הטורדניות החוזרות ומציקות ללא הרף. התרופות יעילות מאוד וממש מצילות במקרים כמו שלך. כמובן ניתן לשלב, וזה הטוב ביותר בין שתי האופציות שהצעתי. מקווה שתרימי את הכפפה ואכן תרגישי הקלה רבה. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים