חודשים ללא סקס

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

14/12/2014 | 10:52 | מאת: יעל

היי, אני ובעלי אוהבים מאוד והתקשורת והחברות ביננו מעולה. יש ביננו מגע של חיבוק וליטופים אבל משום מה חיי המין שלנו ירדו משמעותית בשנה האחרונה. אנחנו עושים סקס במקרה הטוב פעם בחודש. אשמח לדעת מה לדעתך יכולה להיות הבעיה וכיצד לטפל בה? תודה

23/12/2014 | 17:45 | מאת: אילנה ארד לוין

יעל היקרה, אני שמחה שקיימת חברות טובה וחמה בינך לבין בעלך וכמו כן שקיימים גילויי חיבה פיזיים ביניכם חרף מיעוט יחסי המין. בפנייתך לא נתת כל פרטים אודות גילכם, האם יש ילדים ואם כן מה גילם, וכל מידע אחר אודות טיב היחסים ביניכם. כמו כן, אין שום נקודת התייחסות למינון של יחסי המין לאורך תקופת היכרותכם - מהחיזור ואילך, וכמה זמן בכלל אתם ביחד. בהיעדר כל המידע החיוני התשובה היא שלא ניתן כלל לענות על שאלתך כפי שהוצגה. כמו כן, יש להביא בחשבון גורמים סביבתיים כגון מצב שעות עבודה, עומס תפקודי וכן אירועים משפחתיים כמו חולי או מוות במשפחה המורחבת. לקבלת תשובה יותר מעמיקה יהיה צורך להרחיב משמעותית את פירוט הנתונים. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים