רוצה להתנסות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

12/10/2014 | 23:01 | מאת: סקרנית

שלום אני בת 49 נשואה באושר. בחצי שנה האחרונה הרבה פעמים עולות לי מחשבות על התנסות מינית עם אישה. נראה לי שזה יכול להיות מדהים, אחר ומהנה. מיצד שני אני לא רוצה לפגוע בבעלי ומפחדת שאחרי הכל כבר לא יהיה אותו דבר. מה לעשות?

29/10/2014 | 10:38 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, סביב גיל 40+ מתעורר אצל הרבה נשים סטרייטיות (עד לאותו שלב) הרצון להתנסות במיניות עם אישה. שאלה משמעותית היא, האם קיימת כאן תשוקה כלפי אישה מסוימת, ועוד יותר מכך האם קיימת בך התאהבות כלשהי כלפי אישה מסוימת. יש נשים המצליחות לקיים גם חיי משפחה וגם רומן עם אישה ומצליחות לשמור על איזון בין שני התחומים. למעשה, כל האופציות קיימות - של חזרה לזוגיות המשפחתית, של עזיבת הזוגיות המשפחתית לטובת קשר עם אישה או לחיות תוך איזון בין השניים. יתכן ויש מקום לשתף את בן זוגך במשאלותיך המיניות. בהחלט קיימים הרבה גברים שהדבר ילהיט את דמיונם ואת תשוקתם המינית, והם בהחלט עשויים לעודד זאת, בין אם יהיו שותפים לסצינה המינית הנשית ובין אם לאו. אינני יודעת אם הוא מן הסוג שניתן לדבר איתו על נושאים אלו. מנסיוני, חלק ניכר מן הגברים אינם נרתעים מכך והנושא לא מאיים עליהם במיוחד. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים