חבר של מעוניין רק בבנות רזות ויפות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

23/09/2014 | 17:44 | מאת: שני

שלום יהיה לי חבר 3 חודשים נפרדנו והמשכנו להיות בקשר עם הזמן הבנתי שהוא רוצה שארזה והוא ממש לוחץ עליי שאם לא ארזה אז הוא פשוט לא ימשיך איתי הוא נתן לי תקופה של חודשיים לרזות ואם לא הקשר ינותק ואני לא רזה אבל גם לא מגיעה למשקל של 85 ואני ממש עושה מאמץ ויורדת לאט. הוא מצפה שארד בצורה דרסטית שבתוך חודשיים יראו שינוי.והוא לא מתפשר הוא אוהב אבל מחפש רזה מה דעתכם עליו?

26/10/2014 | 12:15 | מאת: אילנה ארד לוין

שני היקרה, ראשית, על טעם וריח אין להתווכח. שנית, חשוב יותר מהראשון, שכל קשר המותנה באולטימטום של כפיה או פלישה לגבולות שלך והתניית הקשר בקבלתך תכתיב חיצוני, או במילים אחרות כניעה לשתלטנות של הזולת, הוא קשר לא רצוי ולא טוב. היום זה משקל, מחר זה יהיה דבר אחר. יש גברים האוהבים בחורות מאוד רזות, רזות ממש, ונדמה לי שבעלות גוף ממוצע או עם נטיה למלאות, לעולם לא תגענה למימדים הדקיקים של הרזות האותנטיות המקוריות. זה כנראה עניין גנטי או של חילוף חומרים או אלוהים יודע מה ואין טעם להתמודד עם קטגוריית נשים כה רחוקה וכה שונה ממך. אם זה התנאי לחברות שיילך ויחפש את הדקיקות מן הזן האוכלות ככל העולה על ליבן ואינן מעלות גרם. מה שחשוב בקשר הוא לא המשקל אלא מידת ההתחשבות ההדדית והקבלה ההדדית. תכתיבים בקשר והתניה אינם עולים בקנה אחד עם קבלת היש כפי שהוא. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים