עייפה מהזוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

15/07/2014 | 17:47 | מאת: יעל

שלום.אני בת 31 ונשואה חמש שנים.כמו כן יש לי ילדה מקסימה בת 3 וכרגע בחודש שמיני ומצפה לאחת נוספת.עוד כשבעלי ואני היינו חברים היו לנו קשיים והבחנתי כי מדובר באדם קשה אך הייתי מאוהבת וסלחתי לו כאשר הביע אהבה ועשה בשבילי מחוות רומנטיות .סלחתי על מילים כמו: את אפס, כלומניקית ואני יותר שווה ואהוב .בהריון הנוכחי הוא מפגין שליטה אפילו במה שאני אוכלת בטענה שאני בזבזנית ושיש מלא אוכל במקרר ואף מונע ממני להדליק מזגן בלילה בטענה שהוא משלם את חשבון החשמל .הוא יודע שזה קשה לי בלי זה עקב ההריון המתקדם וחודש יולי החם ועדיין לא אכפת לו והוא מפעיל כוחניות.אני חייבת עצה לגבי המצב הזה.

20/07/2014 | 11:05 | מאת: אילנה ארד לוין

יעל היקרה, ההיבטים של כוחניות והשפלה אותם את מתארת הם בהחלט פוגעניים וראויים לבדיקה של מערכת היחסים. כרגע מהיותך בחודש השמיני, אני חושבת שמה שאת זקוקה לו זה לעבור איכשהו את הזמן עד הלידה, אם אי אפשר אחרת אז במצב הנוכחי, ולאחר הלידה, בעוד זמן מועט ולאחר שתתאוששי, בהחלט יש מקום להערכה מחודשת של הקשר ביניכם. לשם כך יש צורך לפנות לייעוץ זוגי ובמידה ובן זוגך לא יהיה מעוניין בכך מומלץ מאוד שתגשי את לטיפול פסיכולוגי אישי על מנת לבחון מזוית הראיה שלך את מצב הנישואין ודרכי התמודדות שלך עם מצב זה. שתהא לידה קלה! כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים