אישתי בגדה בי בפעם השלישית

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

12/07/2014 | 17:19 | מאת: הנבגד

שלום אנחנו נשואים כ10 שנים לאחר שהילד הראשון נולד גיליתי שאישתי מנהלת התכתבויות דרך האינטרנט עם בחור שהיא מכירה מהנעורים. היא רשמה שהיא אוהבת אותו והיא מתגעגעת אליו. בתקופה ההיא עבדתי שלושה עבודות והיא חיכתה שאני יצא מהבית כדי לדבר איתו. כשגיליתי את הבגידה היא הבטיחה שלכ תחזור על זה שוב. לאחר כמה שנים היה לה את אותו סיפור בעבודה. כמובן הסיפור חזר והיא אמרה שהיא לא תעשה זאת שוב. הסיפור האחרון הוא החמור מכולם. 1.עם הבחור שהיא דיברה איתו בעבודה הקשר התפתח והוא יזם נשיקות ולטענתה לא ביוזמתה ולא יותר מזה. 2.ניהלה קשר במיילים עם לקוח מהעבודה בעל תוכן מיני קשה במיוחד 3.ניהלה במשך שנה וחצי קשר רומנטי עם בחור נשוי מיילים שליחת תמונות ארוטיות וסקס טלפוני. נפגשה איתו 4 פעמים במפגשים מפוקפקים אצל חברים. 4.נפגשה עם לקוח מהעבודה פעמיים והתמזמזה איתו וכמובן שיחות טלפון מלוכלכות השאלה היא מה לעשות היא בכל תוקף טוענת שהיא לא שכבה עם אף אחד והכל היה משחק. טוענת שאוהבת ויש לה בעייה שהיא רוצה לטפל. האם אפשר להמשיך אחרי דבר כזה

20/07/2014 | 10:58 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, אכן לאשתך יש בעיה של צורך בקבלת תשומת לב אירוטית מגברים וניהול דיאלוגים בעלי אופי מיני עם גברים שונים. השאלה אם להמשיך או לא ביחד תלויה בראש ובראשונה במערכת היחסים שביניכם. באיזו מידה מערכת היחסים לאורך 10 השנים עונה על צרכיך הרגשיים, התפקודיים והמיניים, ובאיזו מידה קיים חסר בתוך המערכת. יתכן בהחלט מצב פרדוקסלי שמערכת הנישואין היא סבירה לטעמך, יתכן אולי אפילו יותר מזה, ובכל זאת קיים הצורך הפלרטטני של אשתך. על מנת להבהיר ביניכם את מצב העניינים הייתי מציעה לפנות ליועץ זוגי כדי להעריך את כל הפרמטרים הקיימים בתוך מערכת הנישואין וגורמים לכם לסיפוק, ואת כל ההיבטים החסרים במערכת והגורמים לכם לתסכול. מתוך עמדת מוצא זו ניתן יהיה אולי להבין יותר את המצב ובהתאם לקבל את ההחלטות הנדרשות. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים