ייעוץ

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

24/06/2014 | 05:13 | מאת: לא משנה

שלום, הייתי בקשר עם בחור גדול ממני בשנתיים .. נפרדנו פתאום ואחר כך חזרנו להיות ידידים אבל אנחנו יוצאים ביחד ומתנשקים . אני ממש אוהבת אותו אבל הוא לא רוצה שנהיה בקשר בגלל שהוא רוצה ללמוד ולבנות את עצמו. אני מוכנה לחכות לו כי אני ממש אוהבת אותו .. כל הזמן אני מתפללת שנתחתן בעתיד אני רוצה לדעת מה יהיה בסוף האם יש סכוי שנהיה ביחד בעתיד? האם הוא אוהב אותי ומסתיר ? תאריך הלידה שלי הוא 19.3.1995 ותאריך הלידה שלו 12.12.1993 תודה לך בהקדם אני ממש זקוקה לעזרה .

06/07/2014 | 11:08 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, זהו פורום לייעוץ פסיכולוגי וסקסולוגי, ואין זה בשום פנים ואופן פורום לייעוץ אסטרולוגי, כך שנראה לי שפנית לפורום הלא נכון. מעבר לכך, הביאי בחשבון שכל אדם חשוב לו להגשים קודם כל את תוכניות עצמו ואם לחברך לשעבר נראה כי אינך משתלבת בצורה שמתאימה לו בתוכניותיו לעתיד יש להניח שהוא יעדיף את תוכניות האישיות. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים