למה?

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

08/06/2014 | 22:14 | מאת: מיה

אילנה שלום, למה כל בחור שמתחיל איתי אני לא נמשכת אליו? כלומר מרגישה שלא רוצה לתת את הטלפון כי אין משיכה אז למה הטעם? האם אני א- מינית?= אחד שלא נמשכת לאף אחד. אני מנסה להבין את עצמי ואשמח להסבר האם חשק מיני או חוסר מוגדר למי שנמצא בזוגיות או שהכוונה שלאנשים יש אותו ואת הדחף גם ללא זוגיות? עליי: 1.אני רוב הזמן בסדר עם עצמי אין לי דחפים ללא בן זוג. 2.יש בחורים שאני נמשכת אליהם אבל הם בכלל לא שלי או מתחילים איתי אז זה אומר שאני בסדר? אני ממש רואה את הבעייתיות שיהיה לי חבר אם אמשיך ככה מצד שני זה קשה אילנה לצאת עם מישהו שלא נמשכים אליו או אולי זה משהו שקורה עם הזמן לנשים? כי ברור שגבר שמתחיל הוא נמשך מאודד. מה עושים?

22/06/2014 | 10:11 | מאת: אילנה ארד לוין

מיה היקרה, את מוצאת את עצמך נמשכת לגברים שמשום מה אינם זמינים לך, בכל אופן כך זה נדמה לך, ונרתעת מאלו המתחילים איתך. לפעמים זוהי תופעה שהרצוי הוא רחוק ובלתי מושג ובמצוי אנו מוצאים פגמים או חוששים מפניו. אם אכן זהו המצב אצלך מומלץ לעבור בחינה עצמית במסגרת טיפול פסיכולוגי כדי להבין את המצב שבו בשורה התחתונה את נשארת ללא בן זוג. קיימת כמובן האפשרות שתנסי ליזום קשרים עם בחורים שאינם מתחילים איתך ותהיי זו את שמתחילה איתם. השאלה אם את מוצאת בתוכך את האומץ והכוח לכך או שמא את חוששת מדחיה. הדבר הבולט בפנייתך הינו הרתיעה האוטומטית מאלו המתחילים איתך, והשאלה שיש לבדקה לעומק היא מדוע ולמה. אם אינך רוצה להיות חברה במועדון המקבל חברים כמוך (אוסקר ווילד). כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים