שיחת טלפון לאקס

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

12/02/2014 | 14:35 | מאת: מיטל

אני והאקס היינו יחד כחצי שנה וסיימנו את הקשר לפני כחודשיים. אני בת 28 והוא בן 32. צלצלתי לפני כמה ימים לאחל לו מזל טוב ליום ההולדת ועל המשפט הראשון התגובה שלו היתה "אני יוצא עם מישהי חדשה שבועיים" ואני ישן אצלה באופן קבוע.. והכלב שלה נכנס אלינו למיטה, הוא מזכיר לי את הכלב שלך וגם סיפרתי לה עלייך ושגם לך יש כלב... אני צלצלתי ממש רק כדי לאחל מזל טוב ואפילו לא אמרתי שום דבר שיכול להתפרש כרצון לחזור.(ואפילו לא הזכרתי בחור שהתחלתי לצאת איתו) מה דעתכם על תגובה כזו מצד האקס? למה אקס טורח לומר על המשפט הראשון בשיחה שיש לו מישהי חדשה שהוא ישן איתה ולתאר באופן ציורי אותם ביחד (מדובר על בחור בן 32!) ? ועוד מספר לבחורה החדשה עליי?? אשמח לדעתכם

23/02/2014 | 10:15 | מאת: אילנה ארד לוין

מיטל היקרה, הרגשה שהייתה כאן תשובה הודפת ומתגוננת בו זמנית על מנת שלא להשאיר לך פתח דק כשערה לחבור אליו. איני יודעת אם הצלחת לאחל לו את המזל טוב ליום ההולדת או לא, אך הוא טרח להבהיר מעבר לכל ספק שהוא תפוס לחלוטין, כולל עם הכלב. בואי נאמר שיש כאן מידה מסוימת של חוסר טאקט אבל מעבר לכך גם ביטוי של כעס נגדך וגם צורך לסיים בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים את הקשר ביניכם. אני מניחה שמכאן ולהבא אולי לא תטרחי כל כך לאחל לו מזל טוב לימי הולדתו הבאים. אין להוציא את אלמנט ההתגוננות שהיה כאן כמו גם את אלמנט ההתקפה. היה חשוב לו להראות באיזו מידה התגבר בצורה מוחצת על פרידתכם. שיהיה לו לבריאות. מקווה שתמצאי את זה המתאים לך יותר. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים