שאלה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

10/02/2014 | 23:58 | מאת: מי

אני בתחילת שנות ה20 לחיי נמצאת כשנה וחצי ברומן עם גבר נשוי שגדול ממני בעשור פלוס, תחילה זה התחיל כסקס אבל הפך להיות הרבה מעבר פיתחנו רגשות אחד כלפי השנייה ועברנו אינספור דברים יחד טובים ורעים. במהלך החצי שנה האחרונה ניסיתי מספר פעמים לחתוך את הקשר כי כל החיים לפני ואני מודעת לעובדה שהוא לעולם לא יעזוב את אשתו וילדיו ויחיה איתי אבל אני כל פעם נשברת ומקבלת אותו בזרועות פתוחות. אני צריכה עצה, טיפ.. מה יעזור לי להמשיך הלאה? אני חייבת לציין שהרגשות כלפיו התמעטו אך עדיין עוצמתיים כל פעם שאנחנו מתראים. היה לי חבר בימים הראשונים שהכרתי אותו ונפרדתי מהחבר כי הרגשתי שאני בוגדת בו מבחינת הרגש, המחשבות על מישהו אחר. לאחרונה חזרנו לדבר ניסיתי לחזור אליו אך הוא טען שלמרות שהוא מרגיש אליי הוא כבר לא במקום הזה והמשיך הלאה. מה לעשות?

23/02/2014 | 10:11 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, מנית בעצמך את כל הסיבות הטובות והנכונות להתנתק ולעזוב את הקשר הרומנטי עם הגבר הנשוי שהוא אב לילדים ומבוגר ממך בעשור. בסופו של דבר את מאוד צעירה, כל החיים אכן לפניך ואין שום סיבה לגלגל אותם עם פלונטר הקשור על שתי רגליך. מאחר ובסיפורים מן הסוג הזה יש אלמנט של התמכרות המקשה על הפרידה כדאי לגשת לקבלת ייעוץ פסיכולוגי מקצועי על מנת שיעזור לך להשתחרר מן התלות בקשר אל הגבר הנשוי אשר לא נראה שמצמיח לך הרבה טובה לגבי הטווח הארוך של חייך. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים