רוצה לשתף

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

21/01/2014 | 17:48 | מאת: מאיה

היי הכרנו דרך אתר. עוד לפני שנפגשנו הוא אמר שהוא כרגע לא יכול להיכנס לקשר רציני. לא שאלתי למה, הוא פשוט כל כך עניין אותי שרציתי לפגוש אותו. נפגשנו. היה חיבור שלא היה לי עם הרבה בחורים שפגשתי. שיחה ארוכה ומשיכה פיזית. זה גם הדדי. נפגשנו 5 פעמים סה"כ, ממוצע של אחד לשבוע. או שאנחנו בבית או שיוצאים, תמיד נשארת לישון. בין פגישה לפגישה מתכתבים פעם אחת, פעמיים. בפעם החמישית שהייתה בסופהשבוע גם שכבנו. הוא כל הזמן אומר כמה כיף לו איתי. הייתה לו אמירה שאני לא יודעת אם להאמין לה או להתרגש בטירוף - הוא אמר שהוא לא מרגיש שזה קשר רק של יזיזות. שהוא כבר מכיר אותי וגם מרגיש דברים. לא יכולתי להחזיר לו מילים חמות. אני פוחדת להתמסר ולהיפגע. אני מנסה לשמור על קוליות. לא להיכנס לשיחת יחסינו לאן. זה נחמד דווקא בגלל שזה לא עולה ונהיה כבד. עם זאת ברור לי שאני לא אוכל להמשיך ככה לאורך זמן. אין לי רצון לשים לו אוטימטום. זה לא אני וגם להגיד לו משהו כשהוא עם הגב לקיר מרגיש לי לא נכון. כל כך כיף לי איתו. אני לא יודעת אם יש פיתרון. רק רציתי לספר

02/02/2014 | 13:20 | מאת: אילנה ארד לוין

מאיה היקרה, המצב שאת מתארת מובן. המשיכי ליהנות כל עוד את מסוגלת וכל עוד זה קיים. השיקולים שלך צודקים - אני מניחה שיגיע רגע של מפנה שבו או שתחושי את הצורך לשאול יחסינו לאן, או שבן זוגך ישנה את הצהרתו הראשונית שאינו בשל לקשר רציני. טוב את עושה שאינך עולה על גדותיך רגשית בנוכחותו. נשמח לשמוע על התפתחות הדברים. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים