בעיה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

13/12/2013 | 21:11 | מאת: אחת

חבר שלי סיפר לי שפעם הוא היה נוהג להיכנס לצ'אטים ולהתחרמן עם בחורות במצלמה מול המחשב. הוא אמר שעשה זאת מתוך שיעמום ומתוך זה שהיה לבד. כיום הוא לא עושה את זה. האם זה דבר כל כך נורא?

15/12/2013 | 10:58 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, על זה אמרו חז"ל "מודה ועוזב ירוחם". כלומר, אדם יכול לעזוב הרגלים פחות ראויים, לחדול מהם ולעבור להתנהגות קונבנציונלית תקינה. אם יחסי המין ביניכם מספקים את שניכם ומביאים לך להנאה, סיפוק, אינטימיות ואהבה, נדמה לי שהמצב הוא טוב ומה שהיה היה. אגב, מה שחברך עשה כלול בהגדרה של "נורא" אך ורק על פי מערכת ערכית מסוימת. אין כאן מערכת ערכית מוחלטת המגדירה את מעשיו כנוראיים. סך הכל הרי לא פגע באיש. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים