אין משיכה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

30/10/2013 | 08:24 | מאת: מימי

שלום, אני בת 25 ויש לי חבר בערך 4 חודשים. בערך בחודשיים האחרונים אנחנו רבים הרבה, ובעיקר אני מרגישה שאני לא יכולה לדבר איתו ושהוא לא זמין לי במובן הרגשי. ואני מאוד מתוסכלת מזה שכל פעם כשעולות בעיות אנחנו לא מתמודדים איתן, ולא מדברים עליהן. ומעבר לזה קשה לי שאני לא יכולה לדבר איתו, גם אם זה לא משהו שצריך "לפתור". אני לא יודעת אם זה קשור, אבל שמתי לב גם שאני לא נמשכת אליו כל כך. ואני חושבת שאולי זה קשור בחוסר הקרבה שנוצרה לפחות מהצד שלי בגלל חוסר התקשורת. וזה מצחיק כי לפעמים אני מרגישה שאני ממש אוהבת אותו, אבל כרגע אני לא מרגישה את זה, אולי גם בגלל המרחק ביניינו.. מה אפשר לעשות? והאם באמת יש קשר בין השניים? תודה!

10/11/2013 | 10:56 | מאת: אילנה ארד לוין

מימי היקרה, לפעמים ארבעה חודשים הם הזמן לגלות שאין כל כך התאמה. בהתחלה, בשני החודשים הראשונים, דברים יכולים להיראות נחמד אך טבעו של קשר הוא שעם הזמן גם עולים וצפים הדברים הפחות נעימים. אי המשיכה המינית בהחלט יכולה להיות קשורה להסתייגויות הרגשיות שלך ממנו ולאי קבלתך את מי שהוא. אין עלינו חובה לקבל כל אדם כמות שהוא. כאן בדיוק נכנס עיקרון הברירה והבחירה. יתכן שאחרי ארבעה חודשים את חווה שבסך הכל שאת מקבלת בקשר הוא פחות ממה שהיית מצפה לו ובהחלט יתכן שחרף רובד של אהבה קיים רובד של כעס ואכזבה. הרגשות בקשר הם מורכבים, בהחלט לא חד מימדיים ויש לשקול את המורכבות לכל הכיוונים ובהתאם לקבל את ההחלטה האם יהיה זה נכון להמשיך או להיפרד. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים