קשה לה לעשות איתי סקס

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

27/10/2013 | 11:00 | מאת: גי גי

שי לי חברה אנחנו ממש אוהבים בחודש האחרון קשה לה לעשות איתי סקס ושאני נוגיע בה היא דוחה אותי אנחנו חברים שבע חדשים ומתנשקים רגיל רק סקס היא מתחמקת מחפשת סיבה. מה אנחנו צריך לעשות אנחנו בני 50+ והיא לא יודעת למה ומה קרה לה עזרה בבקשה

10/11/2013 | 10:19 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, מאחר ובת זוגך איננה יודעת באופן מודע מדוע נעלמה לה התשוקה המינית הרי שיש לחפש את התשובה או בגלוי, כלומר ביחסים הגלויים ביניכם, התקשורתיים והפיזיים, או שיש לחפשה בגורמים לא מודעים אצל בת זוגך. הייתי ממליצה על פניה ראשונית לייעוץ פסיכוסקסולוגי כדי למפות ולאבחן את הבעיה ולאחר מכן לעשות חושבים על המשך הדרך הטיפולית. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים