רווקה ללא ,גרוש עם

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

26/10/2013 | 13:57 | מאת: גילגולית

הכרתי לא מזמן גבר כזה ,גרוש +5 בלי עין הרע ,לי אין ילדים . מה הסיכוי שקשר כזה יצליח ?

10/11/2013 | 10:15 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, א. אין לי כל יכולת ניבוי. ב. השאלה ברשות מי מן ההורים נמצאים הילדים מרבית הזמן. ג. מהי מידת המעורבות של האב בגידול ילדיו? ד. מה מצבו הכלכלי של האב? ה. מי גילך ומה גילו, והאם ברצונך להביא ילדים לעולם? אלו הם הפרמטרים הראשוניים אותם יש להביא בחשבון, וכל השאר תלוי באופי היחסים המתפתח ביניכם. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים